Aanvullende informatie: Bloedverwanten: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '* In de reeks van 2012 wordt de rol van Thomas Zwager vervuld door Eelco Smits, nadat acteur Jeroen Spitzenberger af zag van een tweede seizoen. Ook [[Michi...')
 
 
Regel 1: Regel 1:
* In de reeks van 2012 wordt de rol van Thomas Zwager vervuld door [[Eelco Smits]], nadat acteur [[Jeroen Spitzenberger]] af zag van een tweede seizoen. Ook [[Michiel Huisman]] keert in 2012 niet terug, aangezien hij op dat moment een succesvolle carrière opbouwt in de VS, waar hij een vaste rol heeft in de HBO-dramaserie 'Treme'.
+
* In de reeks van 2012 wordt de rol van Thomas Zwager vervuld door [[Eelco Smits]], nadat acteur [[Jeroen Spitzenberger]] af ziet van een tweede seizoen. Ook [[Michiel Huisman]] keert in 2012 niet terug, aangezien hij op dat moment een succesvolle carrière opbouwt in de VS, waar hij een vaste rol heeft in de HBO-dramaserie 'Treme'.
 +
 
 +
[[Bloedverwanten|Terug naar de productie]]

Huidige versie van 29 mei 2012 om 13:03

  • In de reeks van 2012 wordt de rol van Thomas Zwager vervuld door Eelco Smits, nadat acteur Jeroen Spitzenberger af ziet van een tweede seizoen. Ook Michiel Huisman keert in 2012 niet terug, aangezien hij op dat moment een succesvolle carrière opbouwt in de VS, waar hij een vaste rol heeft in de HBO-dramaserie 'Treme'.
Terug naar de productie