Danny de Fouw: verschil tussen versies

Uit B&G Wiki
 
Regel 8: Regel 8:
 
| bekend_van  = ''[[SuperNick]]'', ''[[Van der Vorst ziet Sterren]]'', ''[[Upside Down]]'', ''[[Mooi! Weer de Leeuw]]'' "[[Wedden dat ik het kan]]", "[[Campinglife]]", "[[Alles Kids]]"
 
| bekend_van  = ''[[SuperNick]]'', ''[[Van der Vorst ziet Sterren]]'', ''[[Upside Down]]'', ''[[Mooi! Weer de Leeuw]]'' "[[Wedden dat ik het kan]]", "[[Campinglife]]", "[[Alles Kids]]"
 
| periode_actief  = 2007-heden
 
| periode_actief  = 2007-heden
| werkt_samen_met = [[Thomas Welle]], [[Twan van den Nieuwenhuizen]], [[Erik van Wegen]], [[Victor Mastboom]], [[Ron Michiels]], [[Iris Smeehuijzen]]| trivia = Speelt waterpolo
+
| werkt_samen_met = [[Thomas Welle]], [[Twan van den Nieuwenhuizen]], [[Erik van Wegen]], [[Victor Mastboom]], [[Ron Michiels]], [[Iris Smeehuijzen]]
 +
| trivia = Speelt waterpolo
 
| onderschrift = Danny de Fouw
 
| onderschrift = Danny de Fouw
| externe_info =  
+
| externe_info = [http://www.dannydefouw.nl Eigen site]
| catalogus =  
+
| catalogus = [[Danny de Fouw in de media]]
| programmaoverzicht =
+
| programmaoverzicht = [[Oeuvre van Danny de Fouw]]
[www.dannydefouw.nl]
 
 
  }}
 
  }}
  
Na omzwervingen her en der, waaronder een half jaar in Nepal, besloot hij het Leraar-schap definitief achter zit te laten en is begonnen als Assistent Floormanager bij Live Shop telesales B.V.
+
Na omzwervingen her en der, waaronder een half jaar in Nepal, besluit hij het leraarschap definitief achter zit te laten en is begonnen als Assistent Floormanager bij Live Shop telesales B.V.
Na het failliesement van dit bedrijf zag hij zijn kans om als Productie Assistent bij En Vele Andere Media aan de slag te gaan in Almere. Hier heeft hij aan diverse producties mee kunnen werken waaronder [[Mooi! Weer de Leeuw]], [[Van der Vorst Ziet Sterren]], [[Top of Flop]] en [[Zo Vader zo Puberzoon]].  
+
Na het failliesement van dit bedrijf ziet hij zijn kans om als Productie Assistent bij [[E..V.A Media]] aan de slag te gaan in Almere. Hier heeft hij aan diverse producties mee kunnen werken waaronder ''[[Mooi! Weer de Leeuw]]'', ''[[Van der Vorst ziet sterren]]'', ''[[Top of flop]]'' en ''[[Zo vader zo puberzoon]]''.  
Vervolgens kon Danny aan de slag als producer/redacteur op de jeugd afdeling van de KRO om werkzaam te zijn aan [[KRO's de TV Flat.]]
+
Vervolgens kan Danny aan de slag als producer/redacteur op de jeugd afdeling van de [[KRO]] om werkzaam te zijn aan ''[[KRO's de TV Flat]]''.
Met deze ervaring kon er vervolgens als redacteur gewerkt worden bij [[Nickelodeon]] aan het programma [[SuperNick]].  
+
Met deze ervaring kan er vervolgens als redacteur gewerkt worden bij [[Nickelodeon]] aan het programma ''[[SuperNick]]''.  
Hierna is Danny werkzaam geweest als Redacteur bij [[I Care Producties]] en werkt aan [[Upside Down]] en [[BN'ers in de zorg]]. Hierna is hij naar dochterbedrijf [[IDTV]] gegaan om achtereenvolgens [[Campinglife]] en [[Een Huis vol Honden]]  te maken.
+
Hierna is Danny werkzaam geweest als redacteur bij [[I Care Producties]] en werkt aan ''[[Upside down]]'' en ''[[BN'ers in de zorg]]''. Hierna is hij naar dochterbedrijf [[IDTV]] gegaan om achtereenvolgens ''[[Campinglife]]'' en ''[[Een huis vol honden]]'' te maken.
Jobhoppend werd de volgende klus [[Wedden dat Ik het Kan]] bij productiehuis [[Masmedia]].
+
Jobhoppend wordt de volgende klus ''[[Wedden dat Ik het kan]]'' bij productiehuis [[MasMedia]].
Na een kort uitstapje bij [[Sultan Sushi]], is Danny momenteel werkzaam voor [[Talpa]] producties waar hij een nieuw programma met [[Jochem van Gelder]] ontwikkeld.  
+
Na een kort uitstapje bij [[Sultan Sushi]], is Danny momenteel werkzaam voor [[Talpa]] producties waar hij een nieuw programma met [[Jochem van Gelder]] ontwikkelt.  
  
 
Verder speelt hij waterpolo bij waterpolovereniging JAWS in Amsterdam. In het centrum van deze stad is hij woonachtzaam.
 
Verder speelt hij waterpolo bij waterpolovereniging JAWS in Amsterdam. In het centrum van deze stad is hij woonachtzaam.
 +
 +
[[Category:Personen|Fouw, Danny de]] [[Category:Redacteur|Fouw, Danny de]]

Huidige versie van 3 jul 2012 om 11:05

Na omzwervingen her en der, waaronder een half jaar in Nepal, besluit hij het leraarschap definitief achter zit te laten en is begonnen als Assistent Floormanager bij Live Shop telesales B.V. Na het failliesement van dit bedrijf ziet hij zijn kans om als Productie Assistent bij E..V.A Media aan de slag te gaan in Almere. Hier heeft hij aan diverse producties mee kunnen werken waaronder Mooi! Weer de Leeuw, Van der Vorst ziet sterren, Top of flop en Zo vader zo puberzoon. Vervolgens kan Danny aan de slag als producer/redacteur op de jeugd afdeling van de KRO om werkzaam te zijn aan KRO's de TV Flat. Met deze ervaring kan er vervolgens als redacteur gewerkt worden bij Nickelodeon aan het programma SuperNick. Hierna is Danny werkzaam geweest als redacteur bij I Care Producties en werkt aan Upside down en BN'ers in de zorg. Hierna is hij naar dochterbedrijf IDTV gegaan om achtereenvolgens Campinglife en Een huis vol honden te maken. Jobhoppend wordt de volgende klus Wedden dat Ik het kan bij productiehuis MasMedia. Na een kort uitstapje bij Sultan Sushi, is Danny momenteel werkzaam voor Talpa producties waar hij een nieuw programma met Jochem van Gelder ontwikkelt.

Verder speelt hij waterpolo bij waterpolovereniging JAWS in Amsterdam. In het centrum van deze stad is hij woonachtzaam.