Danny de Fouw

Uit B&G Wiki
Versie door DDF (overleg | bijdragen) op 26 jun 2012 om 11:10
PersoonPlaceholder.png

NaamDanny de Fouw
GeborenEmmeloord, 2 januari 1984
FunctiesRedacteur
Bekend vanSuperNick, Van der Vorst ziet Sterren, Upside Down, Mooi! Weer de Leeuw "Wedden dat ik het kan", "Campinglife", "Alles Kids"
Periode actief2007-heden
Werkt samen metThomas Welle, Twan van den Nieuwenhuizen, Erik van Wegen, Victor Mastboom, Ron Michiels, Iris Smeehuijzen
TriviaSpeelt waterpolo


[www.dannydefouw.nl]

Na omzwervingen her en der, waaronder een half jaar in Nepal, besloot hij het Leraar-schap definitief achter zit te laten en is begonnen als Assistent Floormanager bij Live Shop telesales B.V. Na het failliesement van dit bedrijf zag hij zijn kans om als Productie Assistent bij En Vele Andere Media aan de slag te gaan in Almere. Hier heeft hij aan diverse producties mee kunnen werken waaronder Mooi! Weer de Leeuw, Van der Vorst Ziet Sterren, Top of Flop en Zo Vader zo Puberzoon. Vervolgens kon Danny aan de slag als producer/redacteur op de jeugd afdeling van de KRO om werkzaam te zijn aan KRO's de TV Flat. Met deze ervaring kon er vervolgens als redacteur gewerkt worden bij Nickelodeon aan het programma SuperNick. Hierna is Danny werkzaam geweest als Redacteur bij I Care Producties en werkt aan Upside Down en BN'ers in de zorg. Hierna is hij naar dochterbedrijf IDTV gegaan om achtereenvolgens Campinglife en Een Huis vol Honden te maken. Jobhoppend werd de volgende klus Wedden dat Ik het Kan bij productiehuis Masmedia. Na een kort uitstapje bij Sultan Sushi, is Danny momenteel werkzaam voor Talpa producties waar hij een nieuw programma met Jochem van Gelder ontwikkeld.

Verder speelt hij waterpolo bij waterpolovereniging JAWS in Amsterdam. In het centrum van deze stad is hij woonachtzaam.