Ed F. Millecam: verschil tussen versies

Uit B&G Wiki
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 19: Regel 19:
}}
}}


Ed F. Millecam (1915 - 2003) woont in de jaren dertig in de Resedastraat en werkt als metaalwerker op vliegveld Waalhaven. Als amateurfilmer legt hij de hoogtepunten uit het familieleven vast. Later maakt hij gespeelde documentaires waarin familieleden meedoen als acteurs. ''[[CPN 1 mei 1949]]'' is een propagandafilm voor de afdeling Rotterdam van de CPN.  
Ed F. Millecam (1915 - 2003) woont in de jaren dertig in de Resedastraat in Rotterdam en werkt als metaalwerker op vliegveld Waalhaven. Als amateurfilmer legt hij de hoogtepunten uit het familieleven vast. Later maakt hij gespeelde documentaires waarin familieleden meedoen als acteurs. ''[[CPN 1 mei 1949]]'' is een propagandafilm voor de afdeling Rotterdam van de CPN.  


[[Category:Amateurfilmer|Millecam, Ed F.]].
[[Category:Amateurfilmer|Millecam, Ed F.]].
[[Category:Personen|Millecam, Ed F.]]
[[Category:Personen|Millecam, Ed F.]]

Versie van 26 jun 2012 09:17

PersoonPlaceholder.png

NaamEdouard Franciscus Millecam
GeborenRotterdam, 9 oktober 1915
GestorvenRotterdam, 30 november 2003
Functiesamateurfilmer
Bekend van
Periode actief

Ed F. Millecam in de media
Oeuvre van Ed F. Millecam

Ed F. Millecam (1915 - 2003) woont in de jaren dertig in de Resedastraat in Rotterdam en werkt als metaalwerker op vliegveld Waalhaven. Als amateurfilmer legt hij de hoogtepunten uit het familieleven vast. Later maakt hij gespeelde documentaires waarin familieleden meedoen als acteurs. CPN 1 mei 1949 is een propagandafilm voor de afdeling Rotterdam van de CPN..