Ella Snoep: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 18: Regel 18:
  
  
Haar televisiecarrière komt pas in de jaren ‘90 op gang. Landelijke bekendheid krijgt Ella met de rol van Jantje Kruimel in de dramaserie ''[[Vrouwenvleugel]]''. Hierna volgen er (gast)rollen in diverse televisieseries uitéénlopend van ''[[Het zonnetje in huis]]'' tot ''[[Goudkust]]''. Ook is ze te zien in een aantal grote theaterproducties als ''De Jantjes'' en ''The Mousetrap''.
+
De televisiecarrière van Ella Snoep komt pas in de jaren ‘90 op gang. Landelijke bekendheid krijgt Ella met de rol van Jantje Kruimel in de dramaserie ''[[Vrouwenvleugel]]''. Hierna volgen er (gast)rollen in diverse televisieseries uitéénlopend van ''[[Het zonnetje in huis]]'' tot ''[[Goudkust]]''. Daarnaast is ze te zien in een aantal grote theaterproducties als ''De Jantjes'' en ''The Mousetrap''.
  
  
 
[[Category:personen|Snoep, Ella]] [[Category:acteur|Snoep, Ella]]
 
[[Category:personen|Snoep, Ella]] [[Category:acteur|Snoep, Ella]]

Versie van 26 mei 2009 om 13:34

NaamElla Snoep
Geboren, 5 februari 1927
GestorvenAlmere, 24 mei 2009
FunctiesActeur
Bekend vanVrouwenvleugel, Het zonnetje in huis, De Winkel
Periode actief1992-2009
Werkt samen metBea Meulman, Ron Brandsteder, Medina Schuurman, Kiki Classen

Ella Snoep in de media
Oeuvre van Ella Snoep


De televisiecarrière van Ella Snoep komt pas in de jaren ‘90 op gang. Landelijke bekendheid krijgt Ella met de rol van Jantje Kruimel in de dramaserie Vrouwenvleugel. Hierna volgen er (gast)rollen in diverse televisieseries uitéénlopend van Het zonnetje in huis tot Goudkust. Daarnaast is ze te zien in een aantal grote theaterproducties als De Jantjes en The Mousetrap.