Feyenoord-Real Madrid: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{ Infobox Productie | periode = 1965 | archief_link = [http://zoeken.beeldengeluid.nl/internet/index.aspx?chapterid=1164&filterid=974&contentid=7&verityID=/12068/1207...')
 
 
Regel 16: Regel 16:
  
  
[[:Categorie:Bioscoopjournaals|Bioscoopjournaal-item]] uit ''[[Hollands Nieuws]]''. Feyenoord wint de heenwedstrijd tegen Real Madrid in het Feyenoord Stadion te Rotterdam in de eerste ronde van de Europacup I met 2-1. Met de Feyenoorders Hans Venneker (tweede doelpunt) en Hans Kraaij (derde doelpunt) en de Madrilenen Paco Gento, Ferenc Puskas (eerste doelpunt), Antonio Betancourt (doelman) en trainer Willy Kment. Na het doelpunt van Kraaij ontstaat er een vechtpartij tussen de spelers. Prins Bernhard, prinses Beatrix en Claus von Amsberg zitten op de tribune.
+
[[:Categorie:Bioscoopjournaals|Bioscoopjournaal-item]] uit ''[[Neerlands Nieuws]]''. Feyenoord wint de heenwedstrijd tegen Real Madrid in het Feyenoord Stadion te Rotterdam in de eerste ronde van de Europacup I met 2-1. Met de Feyenoorders Hans Venneker (tweede doelpunt) en Hans Kraaij (derde doelpunt) en de Madrilenen Paco Gento, Ferenc Puskas (eerste doelpunt), Antonio Betancourt (doelman) en trainer Willy Kment. Na het doelpunt van Kraaij ontstaat er een vechtpartij tussen de spelers. Prins Bernhard, prinses Beatrix en Claus von Amsberg zitten op de tribune.
  
 
===Makers===
 
===Makers===
  
[[Polygoon]] [[Hollands Nieuws]].
+
[[Polygoon]] [[Neerlands Nieuws]].
 
----
 
----
  
[[Category: Productielijst B]] [[Category: bioscoopjournaal]] [[Category: 1960-1969]]
+
[[Category: Productielijst F|Feyenoord-real madrid]] [[Category: bioscoopjournaal|Feyenoord-real madrid]] [[Category: 1960-1969|Feyenoord-real madrid]]

Huidige versie van 28 jun 2011 om 12:20

Periode1965
Beschikbaar in archiefBeeld en Geluid
Genrebioscoopjournaal
Decennia1960-1969
Lengte2'10"
Mediumbioscoop


Beschrijving

Bioscoopjournaal-item uit Neerlands Nieuws. Feyenoord wint de heenwedstrijd tegen Real Madrid in het Feyenoord Stadion te Rotterdam in de eerste ronde van de Europacup I met 2-1. Met de Feyenoorders Hans Venneker (tweede doelpunt) en Hans Kraaij (derde doelpunt) en de Madrilenen Paco Gento, Ferenc Puskas (eerste doelpunt), Antonio Betancourt (doelman) en trainer Willy Kment. Na het doelpunt van Kraaij ontstaat er een vechtpartij tussen de spelers. Prins Bernhard, prinses Beatrix en Claus von Amsberg zitten op de tribune.

Makers

Polygoon Neerlands Nieuws.