Fifty Fifty

Uit Beeld en Geluid Wiki
Versie door Goswinvd (Overleg | bijdragen) op 2 mrt 2010 om 12:22 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{ Infobox Productie | periode = 1993-1994 | archief_link = [http://zoeken.beeldengeluid.nl/internet/index.aspx?ChapterID=1164&searchText=Fifty-fifty%20EO Beeld en Gel...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Periode1993-1994
Beschikbaar in archiefBeeld en Geluid
Genrepraatprogramma
Decennia1990-1999
Lengte50'00
Mediumtelevisie
Fifty fifty.jpg Fifty fifty1.jpg


Beschrijving

Praatprogramma waarin presentator Henk Binnendijk een indringend gesprek voert met een bekende Nederlander over het geloof. Elke aflevering een andere gast, werkelijk iedereen schuift aan. Ook personen die je niet direct bij de EO zou verwachten zoals zanger en kunstenaar Herman Brood en politicus Roel van Duijn. Henk Binnendijk praat met hen over hun twijfels over God. Hij is honderd procent overtuigd van het bestaan van God, zijn gasten eerder "fifty fifty".

Makers

Presentatie Henk Binnendijk

Productie Jacco Doornbos, Carolien Coppoolse, Alice Binnendijk

Redactie Willie Jonker

Regie Helmut Schleppi, Dirk-Jan Bijker

The Company Media Produkties

EO


Achtergrondinformatie

Evangelist Henk Binnendijk maakt voor de EO programma's als Windkracht 16, Het hart op de tong en Fifty Fifty. Jarenlang leidt hij de EO-Jongerendag. In 1999 beëindigt hij zijn loopbaan bij de EO, hij gaat met pensioen. Ter gelegenheid hiervan kijkt hij in het programma Dag Henk terug op 25 jaar bij de omroep. Met reacties van Herman Brood, Paul de Leeuw, Henny Huisman en anderen, een waardig afscheid voor een gezichtsbepalende en alom gewaardeerd EO-presentator.