Game time: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Beschrijving)
(Beschrijving)
Regel 14: Regel 14:
 
=== Beschrijving ===
 
=== Beschrijving ===
  
Belspelprogramma gepresenteerd door [[Pernille la Lau]]. Het programma bestaat o.a. uit een 'Rad van fortuin' spel waaruit  één winnaar per dag voortvloeit. Deze winnaar mag vervolgens aan het 'grote' ''[[Rad van fortuin]]'' bij [[RTL4]] deelnemen. Bij de versie van Judith van Ansem staat juist het spel Galgje centraal. ''Game time'' wordt uitgezonden als onderdeel van ''[[Call TV]]''. Vanaf november verzorgt [[Frederike Voskens]] de presentatie van de doordeweekse uitzendingen en in december is dit [[Ariane Meijer]].
+
Belspelprogramma gepresenteerd door [[Pernille la Lau]]. Het programma bestaat o.a. uit een 'Rad van fortuin' spel waaruit  één winnaar per dag voortvloeit. Deze winnaar mag vervolgens aan het 'grote' ''[[Rad van fortuin]]'' bij [[RTL4]] deelnemen. Bij de versie van [[Judith van Ansem]] staat juist het spel Galgje centraal. ''Game time'' wordt uitgezonden als onderdeel van ''[[Call TV]]''. Vanaf november verzorgt [[Frederiek Voskens]] de presentatie van de doordeweekse uitzendingen en in december zijn dit [[Ariane Meijer]] en [[Judith Ansems]].
  
 
=== Makers ===
 
=== Makers ===

Versie van 10 aug 2010 om 07:35

Periode1995
Beschikbaar in archiefNiet beschikbaar
GenreSpelprogramma
Decennia1990-1999
Lengte60'00"
Mediumtelevisie


Beschrijving

Belspelprogramma gepresenteerd door Pernille la Lau. Het programma bestaat o.a. uit een 'Rad van fortuin' spel waaruit één winnaar per dag voortvloeit. Deze winnaar mag vervolgens aan het 'grote' Rad van fortuin bij RTL4 deelnemen. Bij de versie van Judith van Ansem staat juist het spel Galgje centraal. Game time wordt uitgezonden als onderdeel van Call TV. Vanaf november verzorgt Frederiek Voskens de presentatie van de doordeweekse uitzendingen en in december zijn dit Ariane Meijer en Judith Ansems.

Makers

Presentatie Pernille la Lau, Frederike Voskens, Ariane Meijer

Veronica (HMG)