Gebruiker: MRbazzeman: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
 
MRbazzeman is een gebruiker van Beeld en Geluid wiki.
 
MRbazzeman is een gebruiker van Beeld en Geluid wiki.
  
Hij heet in het echt Bas, vandaar de gebruikersnaam. Hij vidn het leuk om oude TV-programma's te bekijken, en heeft een stuk of 50 oude VHS'sen die vroeger zelf zijn opgenomen. Zijn oudste materiaal komt uit 1995. Hij heeft veel zin om bij te dragen bij de Beeld en Geluid wiki, wat hij ook veel zal doen!
+
Hij heet in het echt Bas, vandaar de gebruikersnaam. Hij vind het leuk om oude TV-programma's te bekijken, en heeft een stuk of 50 oude VHS'sen die vroeger zelf zijn opgenomen. Zijn oudste materiaal komt uit 1994. Bas maakt zelf zijn eigen filmpjes die hij op YouTube zet, genaamd ''De avonturen van Basje''. Hij maakte dankzij zijn serie zijn debuut op televisie, namelijk bij het programma [[Man bijt hond]]. Hij heeft veel zin om bij te dragen bij de Beeld en Geluid wiki, wat hij ook veel zal doen!

Versie van 21 feb 2012 om 19:44

MRbazzeman is een gebruiker van Beeld en Geluid wiki.

Hij heet in het echt Bas, vandaar de gebruikersnaam. Hij vind het leuk om oude TV-programma's te bekijken, en heeft een stuk of 50 oude VHS'sen die vroeger zelf zijn opgenomen. Zijn oudste materiaal komt uit 1994. Bas maakt zelf zijn eigen filmpjes die hij op YouTube zet, genaamd De avonturen van Basje. Hij maakte dankzij zijn serie zijn debuut op televisie, namelijk bij het programma Man bijt hond. Hij heeft veel zin om bij te dragen bij de Beeld en Geluid wiki, wat hij ook veel zal doen!