Gebruiker: MRbazzeman: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
 
MRbazzeman is een gebruiker van Beeld en Geluid wiki.
 
MRbazzeman is een gebruiker van Beeld en Geluid wiki.
  
Hij heet in het echt Bas, vandaar de gebruikersnaam. Hij vindt het leuk om oude televisiefragmenten te verzamelen. Hij heeft een stuk of 100 VHS banden en een stuk of 250 Betamax banden met televisieopnames uit de jaren '80, '90 en jaren '00. Hij zet deze gedigitaliseerde video's op YouTube. Onderaan staat de link naar het YouTube-kanaal. Bas maakt ook zelf zijn eigen filmpjes die hij op YouTube zet, genaamd ''De avonturen van Basje''. Hij maakte dankzij zijn serie zijn debuut op televisie, namelijk bij het programma [[Man bijt hond]]. De avonturen van Basje is inmiddels gestopt, maar hij maakt nu een soap: ''Het Castingbureau''. Ook was hij onlangs op de radio, bij Radio Noord, bij het programma ''Vroeg op Noord'', om te vertellen over zijn filmpjes. Hij heeft veel zin om bij te dragen bij de Beeld en Geluid wiki, wat hij ook veel zal doen!
+
Hij heet in het echt Bas, vandaar de gebruikersnaam. Hij vindt het leuk om oude televisiefragmenten te verzamelen. Hij heeft een stuk of 100 VHS banden, een stuk of 250 Betamax banden en een stuk of 20 Video2000 banden met televisieopnames uit de jaren '80, '90 en jaren '00. Hij zet deze gedigitaliseerde video's op YouTube. Onderaan staat de link naar het YouTube-kanaal. Bas maakt ook zelf zijn eigen filmpjes die hij op YouTube zet, genaamd ''De avonturen van Basje''. Hij maakte dankzij zijn serie zijn debuut op televisie, namelijk bij het programma [[Man bijt hond]]. De avonturen van Basje is inmiddels gestopt, maar hij maakt nu een soap: ''Het Castingbureau''. Ook was hij onlangs op de radio, bij Radio Noord, bij het programma ''Vroeg op Noord'', om te vertellen over zijn filmpjes. Hij heeft veel zin om bij te dragen bij de Beeld en Geluid wiki, wat hij ook veel zal doen!
  
  

Versie van 7 feb 2016 om 09:23

MRbazzeman is een gebruiker van Beeld en Geluid wiki.

Hij heet in het echt Bas, vandaar de gebruikersnaam. Hij vindt het leuk om oude televisiefragmenten te verzamelen. Hij heeft een stuk of 100 VHS banden, een stuk of 250 Betamax banden en een stuk of 20 Video2000 banden met televisieopnames uit de jaren '80, '90 en jaren '00. Hij zet deze gedigitaliseerde video's op YouTube. Onderaan staat de link naar het YouTube-kanaal. Bas maakt ook zelf zijn eigen filmpjes die hij op YouTube zet, genaamd De avonturen van Basje. Hij maakte dankzij zijn serie zijn debuut op televisie, namelijk bij het programma Man bijt hond. De avonturen van Basje is inmiddels gestopt, maar hij maakt nu een soap: Het Castingbureau. Ook was hij onlangs op de radio, bij Radio Noord, bij het programma Vroeg op Noord, om te vertellen over zijn filmpjes. Hij heeft veel zin om bij te dragen bij de Beeld en Geluid wiki, wat hij ook veel zal doen!


Links

  • Uitzending van Man bijt hond: Klik hier
  • YouTube-kanaal met oude televisiebeelden: Klik hier