Gengis Khan: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Makers)
(Beschrijving)
Regel 15: Regel 15:
 
=== Beschrijving ===
 
=== Beschrijving ===
  
Vierdelige tekenfilmserie over het vogeltje ''Gengis Khan''. Hij leeft in het tijdperk van de dinosauriërs en weet niet goed wat voor een dier hij is. In elke aflevering gaat hij op zoek naar zijn identiteit. Het programma wordt uitgezonden als onderdeel van [[VPRO]]'s ''[[Villa Achterwerk]]''.
+
Zevendelige tekenfilmserie over het vogeltje ''Gengis Khan''. Hij leeft in het tijdperk van de dinosauriërs en weet niet goed wat voor een dier hij is. In elke aflevering gaat hij op zoek naar zijn identiteit. In de eerste aflevering raakt hij bevriend met het net geboren tyrannosaurusje Rex. Rex is in elke aflevering 2x zo groot als in de vorige.
+
Het programma wordt uitgezonden als onderdeel van [[VPRO]]'s ''[[Villa Achterwerk]]''.
 +
 
 
=== Makers ===
 
=== Makers ===
  

Versie van 11 mei 2014 om 14:54

Periode1999
Beschikbaar in archiefBeeld en Geluid
Genrekinderprogramma, animatie
Decennia1990-1999
Lengte2'32
Mediumtelevisie
Gengis khan.jpg


Beschrijving

Zevendelige tekenfilmserie over het vogeltje Gengis Khan. Hij leeft in het tijdperk van de dinosauriërs en weet niet goed wat voor een dier hij is. In elke aflevering gaat hij op zoek naar zijn identiteit. In de eerste aflevering raakt hij bevriend met het net geboren tyrannosaurusje Rex. Rex is in elke aflevering 2x zo groot als in de vorige. Het programma wordt uitgezonden als onderdeel van VPRO's Villa Achterwerk.

Makers

Animatie Wouter van Reek

Tekst Wouter van Reek

Stem Wouter van Reek

VPRO