Harry Piekema: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 24: Regel 24:
 
'''Albert Heijn'''
 
'''Albert Heijn'''
  
Sinds 2004 speelt Piekema in televisiereclames voor supermarktketen Albert Heijn de rol van supermarktmanager. Op 18 december 2008 werd tijdens de uitreiking van de Ster [[Gouden Loeki]] een oeuvre-prijs aan Piekema overhandigd voor zijn jarenlange bijdrage aan deze promo's.
+
Sinds 2004 speelt Piekema in televisiereclames voor supermarktketen Albert Heijn de rol van supermarktmanager. Op 18 december 2008 werd tijdens de uitreiking van de Ster [[Gouden Loeki]] een oeuvre-prijs aan Piekema overhandigd voor zijn jarenlange bijdrage aan deze promo's. Piekema was op 19 juni 2004 voor het eerst te zien als dhr. Van Dalen en na 153 tv-commercials zet hij aan het einde van het jaar 2014 een punt achter zijn supermarktcarriére en wordt met een extra lang reclamefilmpje met terugblikken op zijn bekende komische wijze uitgezwaaid.
  
 
[[category:personen|Piekema, Harry]]
 
[[category:personen|Piekema, Harry]]
  
 
[[category:acteur|Piekema, Harry]]
 
[[category:acteur|Piekema, Harry]]

Versie van 14 jan 2015 om 08:07


PersoonPlaceholder.png

NaamHarry Piekema
GeborenDen Haag, 23 mei 1959
Functies acteur, presentator
Bekend vanReclames Albert Heijn,
De Club van Sinterklaas
Periode actief2004 -hedenHarry Piekema is een Nederlands acteur. Hij is voornamelijk bekend als de supermarktmanager uit reclames van supermarktketen Albert Heijn.

Albert Heijn

Sinds 2004 speelt Piekema in televisiereclames voor supermarktketen Albert Heijn de rol van supermarktmanager. Op 18 december 2008 werd tijdens de uitreiking van de Ster Gouden Loeki een oeuvre-prijs aan Piekema overhandigd voor zijn jarenlange bijdrage aan deze promo's. Piekema was op 19 juni 2004 voor het eerst te zien als dhr. Van Dalen en na 153 tv-commercials zet hij aan het einde van het jaar 2014 een punt achter zijn supermarktcarriére en wordt met een extra lang reclamefilmpje met terugblikken op zijn bekende komische wijze uitgezwaaid.