Hilversum best: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 18: Regel 18:
 
===Beschrijving===
 
===Beschrijving===
  
Documentaires bestaande uit voornamelijk archiefmateriaal van diverse oude of lopende programma's van de Publieke Omroep. ''Hilversum best'' is te zien op het gelijknamige themakanaal [http://www.hilversumbest.nl hilversumbest.nl]. Naast archiefmateriaal bevatten de afleveringen soms ook nieuw geschoten interviews. [[Han Peekel]] stelt de programma's samen en verzorgt de interviews.
+
Documentaires bestaande uit voornamelijk archiefmateriaal van diverse oude of lopende programma's van de Publieke Omroep. ''Hilversum Best'' is te zien op het gelijknamige themakanaal [http://www.hilversumbest.nl hilversumbest.nl]. Naast archiefmateriaal bevatten de afleveringen soms ook nieuw geschoten interviews. [[Han Peekel]] stelt de programma's samen en verzorgt de interviews.
  
 
===Makers===
 
===Makers===

Huidige versie van 21 jul 2017 om 12:15

Periode2007 - 2009
Beschikbaar in archiefBeeld en Geluid
GenreDocumentaire
Decennia2000-2009
Lengtewisselend
MediumTelevisie
Titel Shot


Beschrijving

Documentaires bestaande uit voornamelijk archiefmateriaal van diverse oude of lopende programma's van de Publieke Omroep. Hilversum Best is te zien op het gelijknamige themakanaal hilversumbest.nl. Naast archiefmateriaal bevatten de afleveringen soms ook nieuw geschoten interviews. Han Peekel stelt de programma's samen en verzorgt de interviews.

Makers

Samenstelling en presentatie Han Peekel

Producent Pieter van Hoogstraten, Han Peekel