Mariska (praatprogramma): verschil tussen versies

Uit B&G Wiki
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 15: Regel 15:
=== Beschrijving ===
=== Beschrijving ===


Late-night talkshow waarin [[Mariska Hulscher]] haar gasten aan de tand voelt over hun relatie en hun kennis over elkaar test. Aan bod komen kwesties als samenwonen, trouwen, hoe er verschillend tegen dingen aan wordt gekeken, maar natuurlijk is er ook aandacht voor wat het koppel bindt. Per aflevering staat één koppel centraal waarvan tenminste één deel bekende Nederlander is.
Late-night talkshow waarin [[Mariska Hulscher]] elke week een bekende Nederlander en diens partner ontvangt en de twee uitvoerig aan de tand voelt over hun relatie. Aan bod komen kwesties als samenwonen, trouwen, hoe er verschillend tegen dingen aan wordt gekeken, maar natuurlijk is er ook aandacht voor wat het koppel bindt. Het programma wordt uitgezonden vanuit Sinners in Amsterdam.


=== Makers ===
=== Makers ===

Versie van 10 aug 2010 09:15

Periode1996
Beschikbaar in archiefNiet beschikbaar
GenreMagazine
Decennia1990-1999
Lengte50'00"
Mediumtelevisie
TriviaTrivia


Beschrijving

Late-night talkshow waarin Mariska Hulscher elke week een bekende Nederlander en diens partner ontvangt en de twee uitvoerig aan de tand voelt over hun relatie. Aan bod komen kwesties als samenwonen, trouwen, hoe er verschillend tegen dingen aan wordt gekeken, maar natuurlijk is er ook aandacht voor wat het koppel bindt. Het programma wordt uitgezonden vanuit Sinners in Amsterdam.

Makers

Presentatie Mariska Hulscher

Uitvoerend producent Karin de Groot

Veronica (HMG)