Mariska (praatprogramma): verschil tussen versies

Uit B&G Wiki
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 15: Regel 15:
=== Beschrijving ===
=== Beschrijving ===


Late-night talkshow waarin [[Mariska Hulscher]] elke week een bekende Nederlander en diens partner ontvangt en de twee uitvoerig aan de tand voelt over hun relatie. Aan bod komen kwesties als samenwonen, trouwen, hoe er verschillend tegen dingen aan wordt gekeken, maar natuurlijk is er ook aandacht voor wat het koppel bindt. Het programma wordt uitgezonden vanuit Sinners in Amsterdam.
Smaakvolle late-night talkshow waarin [[Mariska Hulscher]] elke week een bekende Nederlander en diens partner ontvangt en de twee uitvoerig aan de tand voelt over hun relatie. Zo worden de gasten voor dilemma's gesteld en wordt nagegaan in hoeverre ze elkaar kennen en wat ze van elkaar vinden. Het programma wordt uitgezonden vanuit Sinners in Amsterdam.


=== Makers ===
=== Makers ===

Versie van 10 aug 2010 09:20

Periode1996
Beschikbaar in archiefNiet beschikbaar
GenreMagazine
Decennia1990-1999
Lengte50'00"
Mediumtelevisie
TriviaTrivia


Beschrijving

Smaakvolle late-night talkshow waarin Mariska Hulscher elke week een bekende Nederlander en diens partner ontvangt en de twee uitvoerig aan de tand voelt over hun relatie. Zo worden de gasten voor dilemma's gesteld en wordt nagegaan in hoeverre ze elkaar kennen en wat ze van elkaar vinden. Het programma wordt uitgezonden vanuit Sinners in Amsterdam.

Makers

Presentatie Mariska Hulscher

Uitvoerend producent Karin de Groot

Veronica (HMG)