Nieuws aan tafel: verschil tussen versies

Uit B&G Wiki
Regel 16: Regel 16:
 
=== Beschrijving ===
 
=== Beschrijving ===
  
Wekelijks discussieprogramma waarin presentator [[Rick Nieman]] met een aantal gasten de actualiteit bespreekt. Regelmatig terugkerende gasten zijn schrijver [[Ronald Giphart]] en ''Elsevier''-columnist Nic van Rossum. Het programma verschijnt in navolging van het succesvolle ''[[Sport aan tafel]]''. In 2002 wordt ''Nieuws aan tafel'' verdrongen door het succesvolle ''[[Barend& Van Dorp]]''. In 2003 keert Nieman weer terug met een nieuwe serie die wordt uitgezonden tijdens het vakantiereces van Barend en Van Dorp. De serie wordt uiteindelijk voortgezet op [[RTL4]].
+
Wekelijks discussieprogramma waarin presentator [[Rick Nieman]] met een aantal gasten de actualiteit bespreekt. Regelmatig terugkerende gasten zijn schrijver [[Ronald Giphart]] en ''Elsevier''-columnist Nic van Rossum. Het programma verschijnt in navolging van het succesvolle ''[[Sport aan tafel]]''. In 2002 wordt ''Nieuws aan tafel'' verdrongen door het succesvolle ''[[Barend & Van Dorp]]''. In 2003 keert Nieman weer terug met een nieuwe serie die wordt uitgezonden tijdens het vakantiereces van Barend en Van Dorp. De serie wordt uiteindelijk voortgezet op [[RTL4]].
  
 
 

Versie van 20 sep 2010 09:29

Periode2000-2003
Beschikbaar in archiefBeeld en Geluid
Genrepraatprogramma, actualiteiten
Decennia2000-2009
Lengte60'00
Mediumtelevisie
TriviaTriviaBeschrijving

Wekelijks discussieprogramma waarin presentator Rick Nieman met een aantal gasten de actualiteit bespreekt. Regelmatig terugkerende gasten zijn schrijver Ronald Giphart en Elsevier-columnist Nic van Rossum. Het programma verschijnt in navolging van het succesvolle Sport aan tafel. In 2002 wordt Nieuws aan tafel verdrongen door het succesvolle Barend & Van Dorp. In 2003 keert Nieman weer terug met een nieuwe serie die wordt uitgezonden tijdens het vakantiereces van Barend en Van Dorp. De serie wordt uiteindelijk voortgezet op RTL4.


Makers

Presentatie Rick Nieman

RTL5

RTL4