Overleg:Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit B&G Wiki
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Notitie aan redactie: Erik-v-w beweert dat RTL geen uitspraken mag doen over series die zij zelf uitzenden en mogelijk ook zelf produceren en hierop pagina's te...')
 
Regel 1: Regel 1:
Notitie aan redactie: [[Erik-v-w]] beweert dat RTL geen uitspraken mag doen over series die zij zelf uitzenden en mogelijk ook zelf produceren en hierop pagina's te wijzigen. Mocht de opmerking van deze gebruiker onterecht zijn dan is deze pagina's aan het vandaliseren. Oordeel van redactie? --[[Gebruiker:User00|User00]] ([[Overleg gebruiker:User00|overleg]]) 27 jan 2015 16:28 (CET)
+
Notitie aan redactie: [[Gebruiker:Erik-v-w|Erik-v-w]] beweert dat RTL geen uitspraken mag doen over series die zij zelf uitzenden en mogelijk ook zelf produceren en hierop pagina's te wijzigen. Mocht de opmerking van deze gebruiker onterecht zijn dan is deze pagina's aan het vandaliseren. Oordeel van redactie? --[[Gebruiker:User00|User00]] ([[Overleg gebruiker:User00|overleg]]) 27 jan 2015 16:28 (CET)

Versie van 27 jan 2015 15:28

Notitie aan redactie: Erik-v-w beweert dat RTL geen uitspraken mag doen over series die zij zelf uitzenden en mogelijk ook zelf produceren en hierop pagina's te wijzigen. Mocht de opmerking van deze gebruiker onterecht zijn dan is deze pagina's aan het vandaliseren. Oordeel van redactie? --User00 (overleg) 27 jan 2015 16:28 (CET)