Overleg: SBS6-televisievormgeving: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
 
== Eindleader ==
 
== Eindleader ==
  
Dankzij Michiel ontdekte ik laatst dat SBS6 in de periode 1997-1998 een speciale eindleader had om de uitzending mee af te sluiten, de enige die de zender had. Hij is zeer zeldzaam, maar ik ben daar naar op zoek. En niet alleen ik, maar ook andere tv-verzamelaars en gebruikers van deze wiki, waaronder [[Gebruiker:Noedolekcin|Noedolekcin]]. Daarom nu de vraag: heeft iemand deze in zijn of haar bezit?
+
Dankzij [[Gebruiker:Mvandijk|Michiel]] ontdekte ik laatst dat SBS6 in de periode 1997-1998 een speciale eindleader had om de uitzending mee af te sluiten, de enige die de zender had. Hij is zeer zeldzaam, maar ik ben daar naar op zoek. En niet alleen ik, maar ook andere tv-verzamelaars en gebruikers van deze wiki, waaronder [[Gebruiker:Noedolekcin|Noedolekcin]]. Daarom nu de vraag: heeft iemand deze in zijn of haar bezit?
  
 
Zo ja, zou een screenshow willen nemen en op de wiki willen plaatsen? Alvast zeer vriendelijk bedankt namens ons allen. [[Gebruiker:IJB|IJB]] 17 jun 2010 15:32 (UTC)
 
Zo ja, zou een screenshow willen nemen en op de wiki willen plaatsen? Alvast zeer vriendelijk bedankt namens ons allen. [[Gebruiker:IJB|IJB]] 17 jun 2010 15:32 (UTC)

Versie van 17 jun 2010 om 15:35

Eindleader

Dankzij Michiel ontdekte ik laatst dat SBS6 in de periode 1997-1998 een speciale eindleader had om de uitzending mee af te sluiten, de enige die de zender had. Hij is zeer zeldzaam, maar ik ben daar naar op zoek. En niet alleen ik, maar ook andere tv-verzamelaars en gebruikers van deze wiki, waaronder Noedolekcin. Daarom nu de vraag: heeft iemand deze in zijn of haar bezit?

Zo ja, zou een screenshow willen nemen en op de wiki willen plaatsen? Alvast zeer vriendelijk bedankt namens ons allen. IJB 17 jun 2010 15:32 (UTC)