Overleg gebruiker:OentOent: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Naam?)
(Verwijst door naar Overleg gebruiker:IJB)
 
(2 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
===Sinterklaas===
+
#DOORVERWIJZING [[Overleg gebruiker:IJB]]
 
 
Op zich is het heel mooi om aandacht te besteden aan de afzonderlijke intochten van de Sint.
 
De wikiredactie heeft besloten deze pagina's te behouden. We willen ze echter niet als afzonderlijke producties indexeren. Het is niet onze bedoeling om de inhoud van programma's weer te geven in de wiki. Daarvoor heeft Beeld en Geluid reeds een catalogus en daar linken wij naartoe vanuit de wiki. De wiki is bedoeld om extra informatie toe te voegen, de producties in een context te plaatsen. Daarbij geldt overigens dat we geen copy-paste acties uit andere bronnen (zoals bijvoorbeeld wikipedia) kunnen accepteren.
 
 
 
[[Gebruiker:Renekoenders|Renekoenders]] 23 jan 2009 11:39 (CET)
 
 
 
===REACTIE===
 
 
 
Bedankt voor het compliment. Die aankomsten waarvan ik de pagina's heb aangemaakt, heb ik ook zelf gezien en ik herinner de aankomsten nog als de dag van gisteren! Ik hoop ooit nog een plot te schrijven voor het jaar [[Intocht Sinterklaas 1991|1991]] (kun jij, of iemand anders, misschien ook wel doen). Ik ga zometeen de plot van [[Intocht Sinterklaas 1998|1998]] schrijven.
 
 
 
[[Gebruiker:OentOent|OentOent]] 23 jan 2009 17:29 (CET)
 
 
 
Update: de plot van 1998 staat er zojuist.
 
 
 
=== Sinterklaas 2009 ===
 
 
 
Beste OentOent,
 
 
 
Er komen vragen binnen over de datum die jij hebt ingevoerd voor de aankomst van Sinterklaas in 2009. Wat is jouw bron voor die datum?
 
 
 
[[Gebruiker:Renekoenders|Renekoenders]] 19 feb 2009 08:03 (CET)
 
 
 
: [http://www.evenementenvandaag.nl/feestdagen/feestgedenkdagen.php Deze site met evenementendata]. Ik zet natuurlijk niks neer als ik er geen bron voor heb. Eerlijk gezegd had ik ook verwacht dat het op 14 november zou zijn, maar kennelijk heeft de NPS de 'intochtdatanormering' veranderd, want voor 2010 staat op diezelfde pagina geen 13 november, maar 20 november. [[Gebruiker:OentOent|OentOent]] 19 feb 2009 10:05 (CET)
 
 
 
De site heb ik meteen nagelopen toen je 'm plaatste. De vragende partijen hebben deze bron ook doorgekregen. Daarmee is de zaak afgehandeld. AUB geen overbodige plaatjes plaatsen op de wikiserver. Stuur ze desnoods naar het e-mail adres van de redactie.
 
Aanvulling: de organisatie rond de intocht van Sinterklaas heeft inmiddels contact opgenomen met het verzoek of we de datum wilden aanpassen. 14 november is volgens hen de juiste datum. De data zijn aangepast.
 
[[Gebruiker:Renekoenders|Renekoenders]] 19 feb 2009 12:43 (CET)
 
 
 
: Uitstekend. [[Gebruiker:OentOent|OentOent]] 19 feb 2009 16:40 (CET)
 
 
 
===Te land ter zee en in de lucht===
 
 
 
Aan het eind van het programma moesten drie verschillende prijzen worden verdeeld. Dit werd gedaan door de juryleden een spelletje te laten spelen. Ieder jurylid vertegenwoordigt een deelnemer uit de Top 3 van het klassement.  Het spel is vrij eenvoudig. Die groen tegels drijven op het water (a la een onderdeel uit de ''[[The way of life show]]'' ) en een jurylid moest over de tegels lopen om de overkant te halen. Wie het snelst was won. Of als de overkant niet gehaald werd, wie het verst kwam.
 
 
 
--[[Gebruiker:Bvspall|Bvspall]] 10 mrt 2009 09:52 (UTC)
 
: Bedankt! [[Gebruiker:OentOent|OentOent]] 10 mrt 2009 15:11 (UTC)
 
 
 
 
 
===Naam?===
 
Waarom maak je een tijdje terug nogal een heisa dat je je wachtwoord van account "OentOent" kwijt zou zijn, roep je daarna op je nieuwe account "IJB" dat je je opnieuw hebt aangemeld met je initialen omdat dat gewend is op deze wiki, en besluit je vandaag toch weer verder te editten op dit account? Beetje verwarrend, dit. [[Gebruiker:Samba-boy|Samba-boy]] 9 okt 2009 21:45 (UTC)
 
 
 
En nu zit je weer op dit account verder te wijzigen. Graag voor de duidelijkheid op 1 account editten, anders maak ik ook even een JVE-account aan. [[Gebruiker:Samba-boy|Samba-boy]] 29 mei 2010 16:08 (UTC)
 

Huidige versie van 8 okt 2010 om 06:25

Doorverwijzen naar: