Overleg gebruiker:Theo10

Uit Beeld en Geluid Wiki
Versie door Renekoenders (Overleg | bijdragen) op 11 aug 2009 om 09:37 (Hugo van Krieken)

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Beste Theo,

Ik kwam net een aantal lemma's van jou tegen en het viel me op dat deze de zelfde inhoud bevatten als de gelijknamige pagina's in Wikipedia. Het is niet de bedoeling dat pagina's uit Wikipedia worden ge-'copy-paste' in de Beeld en Geluidwiki. Niet alleen hanteren wij een hele andere opzet qua structuur en lay-out van de artikelen, ook is dit plagiaat. Ik heb de lemma's niet verwijderd, maar wel de beschrijvingen weggehaald.

bvspall 23 jan 2009 13:24 (CET)

Bovendien: wikipedia let goed op of er tekst op hun pagina's geplaatst wordt afkomstig uit Beeld en Geluidwiki. Dat verwijderen ze. Andersom geldt dat dus ook.

Renekoenders 23 jan 2009 8:08 (CET)

Hugo van Krieken

Beste Theo,

Fijn dat je weer aan het bijdragen bent! Neem me niet kwalijk als ik je op een aantal punten wijs. Zojuist heb ik de pagina over Hugo van Krieken geredigeerd. We proberen zoveel mogelijk in de tegenwoordige tijd te schrijven op de wiki.
De persoonspagina's zijn bedoeld om een beeld te schetsen van een persoon en moeten zo min mogelijk een opsomming worden van een oeuvre; daarvoor is de oeuvrelijst van de betreffende persoon bedoeld. Ik geef toe dat die lijsten lastig zijn om aan te maken, maar wellicht is het handiger om een lijst met titels aan de redactie te mailen dan een opsomming op een personenpagina achter te laten die we later toch weer moeten gaan verwijderen. Welkom terug!
Renekoenders 10 aug 2009 07:41 (UTC)

En zojuist heb ik de tekst helemaal verwijderd aangezien deze letterlijk hetzelfde was als een tekst op een VARA website.
Renekoenders 11 aug 2009 09:37 (UTC)