Overleg gebruiker:WikiSysop

Uit Beeld en Geluid Wiki
Versie door User00 (Overleg | bijdragen) op 18 feb 2015 om 11:19

Ga naar: navigatie, zoeken

Nieuwste berichten

En i.v.m. De Club van Sinterklaas: Erik-v-w heeft de pagina niet meer gewijzigd dus ik neem aan dat de kwestie opgelost is. Navraag bij RTL is (neem ik aan) genoeg en RTL strijdt de bewering van Erik-v-w tegen. Wat mij betreft blijven deze pagina's dus in hun huidige versie. Wel heeft Erik-v-w niet gereageerd op de huidige vragen op zijn overlegpagina. --User00 (overleg) 18 feb 2015 12:18 (CET)


Een back-up maken is niet nodig - WikiSysop


Vraagje i.v.m. het geplande onderhoud: is het nodig om een back-up te maken van de wiki-bijdragen of maken jullie zelf een back-up of blijven deze tijdens en na het onderhoud gewoon on-line staan en is dit dus niet nodig? --User00 (overleg) 18 feb 2015 12:00 (CET)


Ik heb een opmerkelijke pagina ontdekt: Sven de Meulmeester --User00 (overleg) 13 feb 2015 19:05 (CET)


Er is momenteel een meningsverschil met Erik-v-w, zie ook Overleg gebruiker:Erik-v-w en Overleg:Hoofdpagina. --User00 (overleg) 13 feb 2015 13:46 (CET)

Hoofdpagina

Beste WikiSysop,

Vraagje: de sinterklaasafdeling is nu behoorlijk compleet. Zou vanaf 1 november t/m 7 december (valt op een zondag dit jaar) de hoofdpagina in sinterklaasstijl mogen? Dit houdt in dat de volgende pagina's, die inmiddels compleet en behoorlijk uitbundig zijn, de hoofdpagina mogen sieren:

Tevens houdt RTL op 1 november een '25 Jaar RTL'-dag: mag tot aan 1 november de hoofdpagina met deze programmering versierd worden?

--User00 (overleg) 27 okt 2014 10:32 (CET)


Beste WikiSysop,
Als reactie op jouw reactie op mijn overlegpagina.
Ik zat te denken aan 1 of 2 wisselingen per dag. Ik heb zelf geen bewerkingsrechten voor de hoofdpagina.

In het nieuws

RTL bestaat 20 jaar. Om op een feestelijke manier stil te staan bij dit jubileum zullen enkele prominente programma's uit het verleden opnieuw deel uit te maken van de programmering. Voor de volledige programmering is er de speciale jubileumspagina.


In het zonnetje

Vanaf 1994 zijn Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij te zien met Koffietijd! en brengen ochtendtelevisie ongekend hoge kijkcijfers.

RTL Nederland is samen met andere omroepen gevestigd op het Mediapark te Hilversum.


Verder kunnen de afbeeldingen RTLlogo25jaar.jpg en Hans-en-mireille.jpg op de voorpagina.

http://www.beeldengeluidwiki.nl/index.php/Bestand:Hans-en-mireille.jpg

http://www.beeldengeluidwiki.nl/index.php/Bestand:RTLlogo25jaar.jpg

De 25 jaar RTL-pagina wordt nog bijgewerkt met meer, maar kan alvast op de voorpagina.


--User00 (overleg) 27 okt 2014 20:06 (CET)


En vanaf 2 november:
In het nieuws
Op zaterdag 15 november wordt om 12.00 uur een registratie van de intocht van Sinterklaas uitgezonden bij NPO 1. De Goedheiligman komt dit jaar aan in Gouda.
In het zonnetje
De Beeld en Geluidwiki is het platform over diverse onderwerpen uit de wereld van radio, televisie en film, ook tijdens het Sinterklaasfeest. Series en films zoals De Club van Sinterklaas, acteurs zoals Erik van Muiswinkel en Don van Dijke, maar ook prominente pijlers uit het verleden.

--User00 (overleg) 27 okt 2014 22:17 (CET)


Past niet helemaal in de box, was op voorbeeldpagina wel zo. Ik heb het aangepast tot het volgende:
RTL bestaat 25 jaar. Om op een feestelijke manier stil te staan zullen enkele prominente programma's uit het verleden opnieuw deel uit te maken van de programmering. Voor de volledige programmering is er de speciale jubileumpagina.
Op deze manier moet het wel passen.

--User00 (overleg) 30 okt 2014 11:59 (CET)


Ook heb ik de afbeeldingen naar de juiste grootte gebracht:
http://www.beeldengeluidwiki.nl/index.php/Bestand:Hans_en_Mireille_voorkant.jpg
http://www.beeldengeluidwiki.nl/index.php/Bestand:RTLlogo25jaar_voorkant.jpg

--User00 (overleg) 30 okt 2014 12:17 (CET)


En vanaf 2 november:
In het nieuws
Op zaterdag 15 november wordt om 12.00 uur een registratie van de intocht van Sinterklaas uitgezonden bij NPO 1. De Goedheiligman komt dit jaar aan in Gouda.
In het zonnetje
De Beeld en Geluidwiki is het platform over diverse onderwerpen uit de wereld van radio, televisie en film, ook tijdens het Sinterklaasfeest. Waaronder De Club van Sinterklaas, Erik van Muiswinkel en Don van Dijke.
De Koffietijd!-versie is ook leuk, die kan in afwisseling tot 2 november.

--User00 (overleg) 30 okt 2014 12:38 (CET)


Enkel de huidige versie van 'In het nieuws' past nog niet. Dat moet deze tekst worden:
RTL bestaat 25 jaar. Om dit op een feestelijke manier te vieren zullen enkele prominente programma's uit het verleden opnieuw deel uit maken van de programmering. Voor de volledige programmering is er de speciale jubileumpagina
Mag over twee dagen de RTL-tekst naar de eigen pagina van 'In het nieuws'?

--User00 (overleg) 30 okt 2014 12:46 (CET)


De sinterklaasversie (vanaf 2 november) is aangepast met onder andere een link:
In het nieuws
Op zaterdag 15 november wordt om 12.00 uur een registratie van de intocht van Sinterklaas uitgezonden bij NPO 1. De Goedheiligman komt dit jaar aan in Gouda.
In het zonnetje
De Beeld en Geluidwiki is het platform over diverse onderwerpen uit de wereld van radio, televisie en film, ook tijdens het Sinterklaasfeest. Waaronder De Club van Sinterklaas, Erik van Muiswinkel en Don van Dijke.
En ik zou het zeer op prijs stellen als vanaf 16 november 'In het nieuws' afgewisseld zou mogen worden met het volgende:
Nieuwe afleveringen van populaire animatieserie Pokémon zijn elke zaterdag en zondag om 06.45 en/of 08.00 uur te zien bij Disney XD. In het 17de seizoen verkennen Ash en Pikachu de Kalos-regio.
Niet verplicht, en zeker voor het goede doel. De serie wordt inmiddels 15 jaar uitgezonden in Nederland en de kijkcijfers zijn dalende tot ongekende laagtes. De zender zit al maanden met de tijden te wisselen, en de kijkcijfersituatie speelt al eigenlijk al jaren.

--User00 (overleg) 30 okt 2014 12:53 (CET)


En naast de bovenstaande 'In het zonnetje' (vanaf 2 november) kunnen de volgende afbeeldingen linken naar de volgende pagina's:


http://beeldengeluidwiki.nl/index.php/Bestand:Piet_1_voorkant.jpg LINKT NAAR MICHIEL KERBOSCH
http://beeldengeluidwiki.nl/index.php/Bestand:Bassie_en_Adriaan_voorkant.jpg LINKT NAAR BASSIE EN ADRIAAN
http://beeldengeluidwiki.nl/index.php/Bestand:Vlugt_Voorkant.jpg LINKT NAAR BRAM VAN DER VLUGT

--User00 (overleg) 30 okt 2014 18:13 (CET)

Dank je wel. Het bijwerken van de Hoffdpagina gaat zondag niet lukken. Ik hoop via Twitter wat aandacht te kunnen genereren. -- WikiSysop

En de wisseling voor vandaag en morgen (de afbeeldingen mogen hetzelfde):
De Beeld en Geluidwiki is het platform over diverse onderwerpen uit de wereld van radio, televisie en film, zoals 25 jaar RTL en de (vooralsnog) eenmalige terugkeer van Koffietijd!
De wisseling naar Sinterklaas mag natuurlijk ook maandag.

--User00 (overleg) 31 okt 2014 13:49 (CET)


En zouden tabellen voorzien kunnen worden van lijnen? Komt de leesbaarheid alleen maar ten goede volgens mij.

--User00 (overleg) 31 okt 2014 17:25 (CET)


Weet jij trouwens waarom de pagina Herman van Doorn niet te vinden is op Google? Een hoop van de wiki is te vinden op Google, maar deze niet. De pagina's over zijn cd's - die later aangemaakt zijn - zijn wel te vinden.

--User00 (overleg) 31 okt 2014 21:59 (CET)

Hallo, nee ik heb geen idee waarom die pagina niet terugvindbaar is. Er is niets geks mee aan de hand. Het lijkt een bug. Ik zou 'm kunnen verwijderen en opnieuw aanmaken. Groet!

Suggestie: misschien is de volgende afbeelding geschikter als PersonPlaceholder:

http://beeldengeluidwiki.nl/images/archive/5/5d/20141105171358%21PersoonPlaceholder.png

En tevens is de sinterklaassectie weer verder uitgebreid. Ook deze mogen natuurlijk in afwisseling op de voorpagina.

--User00 (overleg) 7 nov 2014 12:11 (CET)


Vanaf morgen de sinterklaashoofdpagina? Overigens mag het opnieuw aanmaken van de pagina Herman van Doorn inderdaad, kijken of Google de pagina deze keer wel meepakt. Misschien handig om de zoektermen die onderaan de pagina onzichtbaar vermeld staan deze keer onmiddellijk met de pagina mee te publiceren.

--User00 (overleg) 12 nov 2014 13:06 (CET)


"De foto van Hans van Willigenburg en Mireille Bekooy op Koffietijd!, is dat geen foto die beschermd wordt door auteursrecht waarvoor dus geen toestemming is dat te gebruiken?" door WikiSysop (25 nov 2014 17:59)

Zolang er geen commerciële doeleinden aan vast zitten mogen de afbeeldingen gewoon binnen deze wiki gebruikt worden. Geldt voor elke afbeelding binnen deze wiki, in de meeste gevallen is het zelfs niet eens nodig om er bij zetten dat er toestemming gegeven is.

--User00 (overleg) 25 nov 2014 18:07 (CET)


"Beste user00,

De wiki is geen plaats voor het beschrijven van cd's. Ook de pagina's met albums van Herman van Doorn worden verwijderd. Ik heb overigens wel een nieuwe pagina aangemaakt van Herman van Doorn. Nu is de pagina wel terugvindbaar op Google.

Groet, WikiSysop"


Ze mogen wel verhuist worden naar de muziekencyclopedie, geen enkel probleem.
Bassie en Adriaan en De Club van Sinterklaas zou echter handiger zijn binnen één wiki, vooral als de doelgroep de pagina's vind, want het doorklikken is enorm lastig, zelfs voor volwassenen. Wel mogen deze cd-pagina's dubbel op de muziekencyclopedie, geen enkel probleem natuurlijk. Ik hoor het graag.


--User00 (overleg) 25 nov 2014 18:38 (CET)