Reportage: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{ Infobox Productie | periode = | archief_link = [http://zoeken.beeldengeluid.nl/internet/index.aspx?ChapterID=1164&searchText=Reportage Beeld en Geluid] | makers...')
 
Regel 17: Regel 17:
 
<br clear='all'>
 
<br clear='all'>
 
===Beschrijving===
 
===Beschrijving===
Reeks documentaires  met reportages en interviews. De rubriek bestaat uit verhalen aangekocht uit het buiten die vervolgens vertaald worden naar het Nederlands door middel van een Nederlandstalige presentatie verzorgt door SBS-anchor [[Pepijn Bierenbroodspot. Het programma start in de jaren '90 en al snel scoort het programma redelijk goed onder de doelgroep op de late zondagavond.
+
Reeks documentaires  met reportages en interviews. De rubriek bestaat uit verhalen aangekocht uit het buitenland die vervolgens vertaald worden naar het Nederlands door middel van een Nederlandstalige presentatie verzorgd door SBS-anchor [[Pepijn Bierenbroodspot]]. Het programma start in de jaren '90 en al snel scoort het programma redelijk goed onder de doelgroep op de late zondagavond.
  
 
===Makers===
 
===Makers===

Versie van 19 dec 2014 om 10:23

Periode
Beschikbaar in archiefBeeld en Geluid
GenreDocumentaire
Decennia1990-1999,
2001-2010,
2010-2019
MediumTelevisie


Reportage.jpg

Beschrijving

Reeks documentaires met reportages en interviews. De rubriek bestaat uit verhalen aangekocht uit het buitenland die vervolgens vertaald worden naar het Nederlands door middel van een Nederlandstalige presentatie verzorgd door SBS-anchor Pepijn Bierenbroodspot. Het programma start in de jaren '90 en al snel scoort het programma redelijk goed onder de doelgroep op de late zondagavond.

Makers

Presentatie Pepijn Bierenbroodspot

Vertaling: Broadcast Text te Amsterdam

Faciliteiten: United Broadcast Facilities

Visagie: Geer & Gleebos

Leadermuziek: Soundscape

SBS Productions in opdracht van SBS 6

Gallerij