Sylvie Meis

Uit Beeld en Geluid Wiki
Versie door User00 (Overleg | bijdragen) op 5 sep 2014 om 15:45

Ga naar: navigatie, zoeken
PersoonPlaceholder.png

NaamSylvie Françoise Meis
GeborenBreda, 13 april 1978
FunctiesPresentator, acteur, videojockey
Bekend vanDag Top 5, Babetrap
Pokémon Flippo Update
Periode actief1999 - heden
Werkt samen metLeon Krijgsman

Sylvie Meis in de media
Oeuvre van Sylvie Meis

Sylvie Meis wint voor FOX Kids in 1999 een talentenjacht. Tijdens het screentestweekend kiest het publiek welke twee deelnemers de nieuwe presentatoren worden. Sylvie wordt gekozen en kan aan de slag. Ze presenteert een aantal malen Live Weekenden (FOX). Naast de presentatie van diverse jongerenprogramma's heeft ze rollen in de soapseries Goede tijden slechte tijden en Goudkust en speelt ze sexy bardam Ice in Costa!.

In 2002 wordt ze in Club Storm in Utrecht uitgeroepen tot TVbabe van het jaar. Vanaf 17 februari 2003 is ze veejay bij de clipzender MTV. Meis presenteert dagelijks de Dag Top 5. In september 2003 maakt Sylvie haar debuut als vj bij TMF. Ze is dagelijks een uur te zien in haar interactieve programma Babetrap.

In de zomer van 2005 verhuist Sylvie Meis met haar man Rafael van der Vaart naar Duitsland. Voor SBS6 verzorgt ze nog eenmalige optredens op televisie. Daarnaast wordt de sieradenlijn "Pure by Sylvie" verder uitgebreid. Ze is regelmatig in het nieuws, met name als ze in 2006 zwanger is. Vlak voor het WK voetbal in Duitsland bevalt Sylvie van zoon Damian. Per 4 december 2013 is het stel officieel gescheiden.