Televisione di Rolfo: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Bijgewerkt)
 
Regel 15: Regel 15:
 
=== Beschrijving ===
 
=== Beschrijving ===
  
Variety show gepresenteerd door [[Rolf Wouters]] vanuit een studio in 'Rome'. Tijdens deze dynamische show verkeert Rolf in Italiaanse sferen, waarbij hij wordt geassisteerd door meneer John en de charmante Graziella Ferraro. In het programma ontvangt hij gasten uit binnen en buitenland, zowel bekend als onbekend. Daarnaast bevat het programma filmpjes uit Rome en wordt er iedere week 10 miljoen lire verloot tijdens de echte Lotaria De Dice Million. Het programma werkt nauw samen met de Italianse RAI, een uniecum in Europa.
+
Variety show gepresenteerd door [[Rolf Wouters]] vanuit een studio in 'Rome'. Tijdens deze dynamische show verkeert Rolf in Italiaanse sferen, waarbij hij wordt geassisteerd door meneer John en de charmante Graziella Ferraro. In het programma ontvangt hij gasten uit binnen- en buitenland, zowel bekend als onbekend. Daarnaast bevat het programma filmpjes uit Rome en wordt er iedere week 10 miljoen lire verloot tijdens de echte Lotaria De Dice Million. Het programma werkt dan ook nauw samen met de Italianse RAI, een unicum in Europa.
  
 
=== Makers ===
 
=== Makers ===

Huidige versie van 30 okt 2011 om 16:53

Periode2000
Beschikbaar in archiefNiet beschikbaar
Genreshowprogramma
Decennia2000-2009
Lengte65'00"
Mediumtelevisie
TriviaTrivia


Beschrijving

Variety show gepresenteerd door Rolf Wouters vanuit een studio in 'Rome'. Tijdens deze dynamische show verkeert Rolf in Italiaanse sferen, waarbij hij wordt geassisteerd door meneer John en de charmante Graziella Ferraro. In het programma ontvangt hij gasten uit binnen- en buitenland, zowel bekend als onbekend. Daarnaast bevat het programma filmpjes uit Rome en wordt er iedere week 10 miljoen lire verloot tijdens de echte Lotaria De Dice Million. Het programma werkt dan ook nauw samen met de Italianse RAI, een unicum in Europa.

Makers

Presentatie Rolf Wouters

Veronica (HMG)