Toppers op weg naar Moskou

Uit B&G Wiki
Versie door Mvkooij (overleg | bijdragen) op 21 sep 2010 om 13:59 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{ Infobox Productie | periode = 2009 | archief_link = [http://zoeken.beeldengeluid.nl/internet/index.aspx?ChapterID=1164&searchText=toppers%20op%20weg%20naar%20moskou...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Periode2009
Beschikbaar in archiefBeeld en Geluid
GenreReportage
Decennia2000-2009
Lengte24'00"
MediumTelevisie

Toppers op weg naar Moskou (2009) titel.jpg Toppers op weg naar Moskou (2009).jpg

Beschrijving

De Toppers, dat zijn de zangers Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom. Zij maken zich op voor het Eurovisie Songfestival 2009 in Moskou. De heren willen het publiek verpletteren met hun optreden. Van groot belang is dat ze goed zijn voorbereid en dat ze uiteraard opvallen.

De kijker volgt het trio bij alle voorbereidingen, zoals de vergaderingen, repetities, het instuderen van de act, de kledingontwerpen en de promotieactiviteiten in binnen- en buitenland.

Makers

Commentaar Rinie van den Elzen

Productie Marc Bodeman

Producent Peter Gallas

Regie Jeroen van Zalk, Walter Bavelaar

Redactie Melanie Muysers

TROS

Achtergrondinformatie

Aanvankelijk bestaan de Toppers uit Gordon, Gerard Joling en René Froger. Wanneer Joling in 2008 afhaakt, neemt Jeroen van der Boom zijn plaats in. Een jaar later verlaat Gordon de groep. Een totaal onverwachte wending in het Toppers-mysterie is het bericht dat de succesformatie in 2010 gefuseerd verdergaat met de vier zangers Jeroen, René, Gordon en Gerard.