Trivia: Uhhh...vergeet je tandenborstel niet!: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '*Rolf Wouters praatin ''Veronica Magazine'' over de grotendeels geimproviseerde show: "Van tevoren wordt geen enkel loopje ingestudeerd en er staat geen tekst op p...')
 
Regel 1: Regel 1:
*[[Rolf Wouters]] praatin ''Veronica Magazine'' over de grotendeels geimproviseerde show: "Van tevoren wordt geen enkel loopje ingestudeerd en er staat geen tekst op papier. Alles berust op improvisatie. Natuurlijk gaan er ook zat dingen mis, maar ik denk dat daardoor het programma alleen maar aardiger en geloofwaardiger wordt" <br>(bron ''Veronica Magazine'' nummer 4 1995)
+
*[[Rolf Wouters]] praat in ''Veronica Magazine'' over de grotendeels geimproviseerde show: "Van tevoren wordt geen enkel loopje ingestudeerd en er staat geen tekst op papier. Alles berust op improvisatie. Natuurlijk gaan er ook zat dingen mis, maar ik denk dat daardoor het programma alleen maar aardiger en geloofwaardiger wordt" <br>(bron ''Veronica Magazine'' nummer 4 1995)
  
 
[[Uhhh...vergeet je tandenborstel niet!|Terug naar productie]]
 
[[Uhhh...vergeet je tandenborstel niet!|Terug naar productie]]

Versie van 9 aug 2010 om 13:44

  • Rolf Wouters praat in Veronica Magazine over de grotendeels geimproviseerde show: "Van tevoren wordt geen enkel loopje ingestudeerd en er staat geen tekst op papier. Alles berust op improvisatie. Natuurlijk gaan er ook zat dingen mis, maar ik denk dat daardoor het programma alleen maar aardiger en geloofwaardiger wordt"
    (bron Veronica Magazine nummer 4 1995)

Terug naar productie