Trivia: Zeg 'ns AAA: verschil tussen versies

Uit B&G Wiki
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Terug naar productie *Actrice Paula Patricio heeft jaren voordat ze een gastrol speelt in de serie de makers al eens benadert voor een rol: "Ik he...')
 
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
[[Zeg 'ns AAA|Terug naar productie]]
[[Zeg 'ns AAA|Terug naar productie]]


*Actrice [[Paula Patricio]] heeft jaren voordat ze een gastrol speelt in de serie de makers al eens benadert voor een rol: "Ik heb vroeger een keer [[Alexander Pola]] benadert [...], omdat hij schreef voor ''[[Zeg 'ns AAA]] en ik vond dat een hele leuke serie. [...] ik [heb] hem een briefje geschreven om te vragen hoe dat ging met audities en of ik niet eens audities zou kunnen doen. [...] ik heb toen ook een scenetje geschreven voor ''[[Zeg 'ns AAA]]'' en ik heb daar wel iets op terug gekregen, maar meer in de trant van 'je moet je inschrijven bij een castingbureau, daar ga ik helemaal niet over'" <br> (Bron: interview Paula Patricio Beeld en Geluid 29-03-2010)
*Actrice [[Paula Patricio]] heeft jaren voordat ze een gastrol speelt in de serie de makers al eens benadert voor een rol: "Ik heb vroeger een keer [[Alexander Pola]] benadert [...], omdat hij schreef voor ''[[Zeg 'ns AAA]''] en ik vond dat een hele leuke serie. [...] ik [heb] hem een briefje geschreven om te vragen hoe dat ging met audities en of ik niet eens audities zou kunnen doen. [...] ik heb toen ook een scenetje geschreven voor ''[[Zeg 'ns AAA]]'' en ik heb daar wel iets op terug gekregen, maar meer in de trant van 'je moet je inschrijven bij een castingbureau, daar ga ik helemaal niet over'" <br> (Bron: interview Paula Patricio Beeld en Geluid 29-03-2010)

Versie van 15 apr 2010 07:33

Terug naar productie

  • Actrice Paula Patricio heeft jaren voordat ze een gastrol speelt in de serie de makers al eens benadert voor een rol: "Ik heb vroeger een keer Alexander Pola benadert [...], omdat hij schreef voor [[Zeg 'ns AAA]] en ik vond dat een hele leuke serie. [...] ik [heb] hem een briefje geschreven om te vragen hoe dat ging met audities en of ik niet eens audities zou kunnen doen. [...] ik heb toen ook een scenetje geschreven voor Zeg 'ns AAA en ik heb daar wel iets op terug gekregen, maar meer in de trant van 'je moet je inschrijven bij een castingbureau, daar ga ik helemaal niet over'"
    (Bron: interview Paula Patricio Beeld en Geluid 29-03-2010)