Versieren: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 33: Regel 33:
 
Een groep kinderen van rond de 12 jaar.
 
Een groep kinderen van rond de 12 jaar.
 
Wolf, Mark, Sanne, Frans, Meike, Eveline, Sarah, Aldo, Jiskah en
 
Wolf, Mark, Sanne, Frans, Meike, Eveline, Sarah, Aldo, Jiskah en
Fabienne over onder anderen verliefdheid, verkering, zoenen en vriendschap.
+
Fabienne over onder andere verliefdheid, verkering, zoenen en vriendschap.
  
 
Aflevering 3:  ''Een gevoelig onderwerp''
 
Aflevering 3:  ''Een gevoelig onderwerp''

Huidige versie van 1 nov 2018 om 15:59

Periode1992-1993
Beschikbaar in archiefBeeld en geluid
GenreHuman Interest
Decennia1990-1999
Lengte25'
MediumTelevisieBeschrijving

Achtdelige serie over erotiek. Interviews met een kleine groep mensen die leeftijd, hobby of werk gemeenschappelijk hebben.

Aflevering 1: De flirt met het publiek

Simone Kleinsma en haar vrienden: Stanley en Jolanda, dansers; Joop en Nico, musici. Er wordt gesproken over contact met het publiek, het verschil tussen seks en erotiek, relaties (onder andere de relatie van Simone Kleinsma met Guus Verstraete) en homoseksualiteit.

Aflevering 2: Stilletjes verliefd in de speeltuin

Een groep kinderen van rond de 12 jaar. Wolf, Mark, Sanne, Frans, Meike, Eveline, Sarah, Aldo, Jiskah en Fabienne over onder andere verliefdheid, verkering, zoenen en vriendschap.

Aflevering 3: Een gevoelig onderwerp

Een groep middelbare scholieren van de eindexamenklassen HAVO en Atheneum van het Jac. P. Thijsse College in Castricum. Rik, Sebastiaan, Barbara, Susan, Marjan en Jacques praten over hun ervaringen.

Aflevering 4: Ze maken het nooit uit

Leerlingen van het Hippisch Opleidingscentrum in Deurne. Fleur, Wim, Michael, Erwin en Ricardo,alleen rond de 20 jaar oud, vertellen over hun liefde voor hun vriend of vriendin en hun liefde voor paarden.

Aflevering 5: (onbekend, wordt aangevuld)

Aflevering 6: Een avond apart

Een groep mannen van Cuisine Culinaire Kennemerland komt maandelijks bijeen en bereidt dan gezamenlijk een maaltijd. Gepraat wordt over eten, erotiek, vrouwen en verleiding.

Aflevering 7: Altijd verliefd

Deze aflevering gaat over Show-Carrousel, een Surinaamse muziekgroep rond de zangeres Anne-Marie Hunsel die verder bestaat uit: Angelique Aalse, Max Emanuelson, Graziëlla Hunsel en Roy Ristie. Er wordt gesproken over wat je kunt uitdrukken met kleding, de wijze waarop erotiek bepaald wordt door de omgeving of de cultuur en het verschil tussen erotiek en seks.

Aflevering 8: Het overkomt je

Een groepje 80- en 90-jarigen uit Verzorgingstehuis Antoniegaarde in Den Bosch vertelt over verliefd worden, eeuwige trouw, het ontbreken van seksuele voorlichting en de kus voor het slapen gaan.

Makers

Regie Ireen van Ditshuyzen

Interviewer Ireen van Ditshuyzen