Wat heet!

Uit Beeld en Geluid Wiki
Versie door Goswinvd (Overleg | bijdragen) op 11 mei 2010 om 09:03 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{ Infobox Productie | periode = 2007 | archief_link = [http://zoeken.beeldengeluid.nl/internet/index.aspx?ChapterID=1164&searchText=Wat%20heet!%20-beter%20-oud%20-ncr...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Periode2007
Beschikbaar in archiefBeeld en Geluid
Genrepraatprogramma
Decennia2000-2009
Lengte55'00
Mediumtelevisie
Wat heet! titel.jpg Wat heet!.jpg


Beschrijving

Een zomers praatprogramma over zomerse gebeurtenissen met gasten, optredens en korte reportages. Live vanuit een muziekpaviljoen bij de flamingovijver in het Amsterdamse Artis. Eén ding staat vast, een vaste presentator is er niet. Een keur aan ervaren of minder ervaren interviewers presenteert om beurten: Menno Bentveld, Lennart Booij, Claudia de Breij, Floortje Dessing, Tom Egbers, Dione de Graaff, Isolde Hallensleben, Patrick Lodiers, Matthijs van Nieuwkerk en Leon Verdonschot. Wat heet!, dat het zomerse alternatief moet worden voor het succesvolle De wereld draait door, is geen lang leven beschoren. Gasten en presentatoren weten zich geen raad met het programma. Bovendien is de zomer van 2007 druilerig en dat doet de uitzendingen in de buitenlucht ook al geen goed. Na twee maanden gaat het programma van de buis.

Makers

Samenstelling Igor Misev, Dieuwke Wynia

Productieleiding Anja van Oostrom

Regie Chris Roest

Eindredactie Ewart van der Horst

Presentatie Menno Bentveld, Lennart Booij, Claudia de Breij, Floortje Dessing, Tom Egbers, Dione de Graaff, Isolde Hallensleben, Patrick Lodiers, Matthijs van Nieuwkerk, Leon Verdonschot

VARA