Franck Hakkert

Uit B&G Wiki
PersoonPlaceholder.png

NaamFranck Hakkert
GeborenAmsterdam, 15 maart 1961
FunctiesProducent
Bekend vanPootjes, Kats & CO, Ter land, ter zee en in de lucht
Periode actief1990 - heden
Externe infohttp://www.locationbank.nl

Franck Hakkert in de media
Oeuvre van Franck Hakkert

Franck Hakkert is vele jaren werkzaam als televisie producer en productieleider. Tegenwoordig richt Franck Hakkert zich zowel op tv Producties als het opzetten van een gratis online film Locatie database voor film, televisie, reclame, fotografie en de media industrie. Franck Hakkert zoekt als locatie scout filmlocaties en tv locaties wereldwijd en heeft daarbij een website waar de Media industrie kan zoeken naar passende locaties voor filmproducties, tv producties en fotoshoots.

Tegenwoordig produceert Franck Hakkert reclamefilms, en levert vele locaties voor commercials en fotoshoots. Franck Hakkert produceert van 2002 tot 2007 alle Postbank, ING, LOI, Peijnenburg en Mora commercials. En leverde onder andere de locaties voor de winnende KPN Goeiemoggel reclame.

Franck Hakkert is te zien in een interview als locatie scout voor cinema.nl uitgezonden door de VPRO. Hierin wordt op een mooie wijze getoond wat een locatiescout doet en wat er gebeurt met zijn/haar locaties, in dit geval Pietje Bell 2: de jacht op de tsarenkroon.