Overleg: Prinsengrachtconcert 1992

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hallo Micha,

Welkom op de Beeld en Geluidwiki! Je bent meteen voortvarend aan de slag gegaan, heel mooi. Een aantal punten met betrekking tot het Prinsengrachtconcert. Afzonderlijke afleveringen van programma's die jaarlijks terugkeren willen we niet individueel indexeren. Zou je een pagina "Prinsengrachtconcert" (met indexering!) aan willen maken en van daaruit linken naar pagina's over de individuele edities? Zie bijvoorbeeld Aankomst Sinterklaas.

Ten opzichte van de wikilinks: De Beeld en Geluidwiki wijkt af van Wikipedia in die zin dat we niet naar alles en iedereen linken. We beperken ons tot producties en makers binnen de Nederlandse medialandschap. Klassieke componisten horen daar niet bij. Ik heb de wikilinks op de pagina Prinsengrachtconcert 1992 dan ook verwijderd.

We werken bij opsommingen liever niet met bullets in de wiki (itt Wikipedia).

Tot slot: het is niet een doel om de catalogus van Beeld en Geluid in de wiki te repliceren. De wiki is bedoeld om verbanden te leggen tussen producties en makers en ze te plaatsen in de mediageschiedenis. Een plot van een verhalend programma of het programma van een concertregistratie behoren niet tot onze kerntaken.

Renekoenders 29 jan 2009 09:33 (CET)