Overleg gebruiker:Noedolekcin

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hey!

Ik heb een aantal screenshots van Z@ppelin in 2006 geplaatst, waaronder ook de storing, dus voor het geval je hem wil zien (want volgens mij zocht je er naar, maar ik kan me ook vergissen), hier is de link! Helaas is de kwaliteit niet zo goed, maar 't is hem wel.

Over Z@ppelin storingsschermen gesproken: op YouTube had je er eentje uit volgens uit 2002, maar daar was de kwaliteit ook niet goed. Heb je daar al een betere versie van?

Groetjes,

IJB 5 mei 2009 17:56 (UTC)

VPRO

@ IJB: weet je het heel zeker dat die vormgeving pas in 1986 werd gebruikt? want ik weet voor 100% zeker dat de nederland 1-versie die ik heb van 22 september 1985 stamt.

Dat zou dan wel raar zijn, want volgens de mensen van Beeld en Geluid is Bob Takes, die dat leaderpakket gemaakt zou hebben, pas in 1986 de vaste VPRO ontwerper geworden en niet al in 1985. Het enige wat ik kan bedenken is dat dat leaderpakket dan nog van Willem van den Berg is. Dat heb ik nu aangepast. IJB 22 jul 2009 11:42 (UTC)

Een tijdje geleden heeft de VPRO een nieuwe leader gekregen! Heb je 'm al gezien? Groeten uit Amerika, IJB 26 aug 2009 23:03 (UTC)

VPRO Storingsscherm

Bedankt voor je wijziging! Ik heb de afbeelding wel verplaatst naar een paar kadertjes verder, want in de jaren '70 hadden ze hem (volgens mij) nog niet...

IJB 7 jun 2010 20:04 (UTC)

Nederland 3-televisievormgeving

Hee, misschien leuk om te weten! Misschien had je het al in de trivia gelezen, maar de waterleaders van NL3 waar je zojuist een screenshot van online hebt gezet, zijn de enige leaders uit het pakket die niet met stop motion zijn gemaakt! Ze zijn gefilmd en gelooped!

IJB 7 mei 2010 21:10 (UTC)

Mededeling

Beste bezoekers,

Voordat U het op me afreageert, wil ik even zeggen dat ik toestemming heb gekregen van videoflapstaart om de afbeeldingen van (vooral) SchoolTV hierop te zetten.

Hier het bewijs:

"Hoi,

O oke mijn archief is niet zo groot en wordt kleiner.

Van mij mag het.Zet er maar bij Wilhelminaschool Rijssen ofzow iets."

Aldus Videoflapstaart. Ik hoop dat ik iedereen hierbij voldoende heb geïnformeerd.

Noedolekcin 17 juli 2010 21:50 (UTC)


De omroepers pagina

Hallo Noedolekcin, voor het geval je de mededeling bij de overzichtspagina van de omroepers niet ziet, plaats ik het ook op jouw overlegpagina. Dit naar aanleiding van de vervanging van de screencaps van Hans van der Togt en Marijke Benkhard gisteren. De aanvulling van Marijke is prima, die van Hans heb ik teruggedraaid. Hieronder de uitleg:

Ter info: waarom de redactie screencaps op deze pagina vervangt:
De wikiredactie is momenteel bezig met een groot project rond de omroepers. Belangrijkste onderdeel hiervan is het interviewen van de omroepers zelf en ze kennis te laten maken met de wiki. Door deze samenwerking kunnen wij gegevens controleren of aanvullen en biografieën schrijven. Dit gebeurt nu naar aanleiding van de enorme populariteit van de overzichtspagina. Veel omroepers bekijken deze pagina samen met ons als ze hier hun interview komen doen. Juist vanwege de hoge bezoekersaantallen van deze pagina zijn de omroepers zelf vrij kieskeurig over de afbeeldingen die hierop te zien zijn. Vaak vragen ze ons hun afbeelding aan te passen. We speuren daarom de archieven bij Beeld en Geluid af op zoek naar omroepbeurten om aan hun wens tegemoet te komen. Aanvullingen vanuit de collecties van onze gebruikers zijn welkom, maar liever niet ter vervanging van een screencap uit het archief. Deze zijn vaak al vervangingen van eerder geplaatste afbeeldingen.
Renekoenders 27 aug 2010 06:28 (UTC)