Overleg gebruiker:Samba-boy

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Moordspel

Hoi Samba-boy. Bedankt voor het toevoegen voor de leuke trivia bij Moordspel. Ik heb de informatie even verschoven naar de moordspel trivia-pagina, waar dit beter past dan op de productiepagina zelf. Heb je misschien ook een bron bij deze infomatie?

--Bvspall 8 jun 2009 08:16 (UTC)

Hoi Bvspall, Bedankt voor het verplaatsen, het staat er inderdaad beter. Ik heb het op een website gelezen gewijd aan televisieprogramma's, maar die is nu offline. Gelukkig heb ik op het FOK-forum een mirror van de tekst gevonden. Link: http://forum.fok.nl/topic/1037381#50395169 Samba-boy 9 jun 2009 18:35 (UTC)

Verzoek

Hallo Jordy. Ik waardeer ontzettend jouw inzet om de lege hokjes van IJB te verwijderen. Dat scheelt de redactie uiteraard veel tijd.
Minder geslaagd vind ik de toon die je gebruikt in je overleg naar IJB toe. De redactie heeft persoonlijk contact met IJB gehad en hebben daarom zicht op de persoon achter deze drie letters. Wij stellen zijn bijdragen op prijs, hoewel hij af en toe uit de bocht kan schieten wat ons soms wat werk kost. Dat weten wij. Hij weet op zijn beurt dat wij zijn bijdragen zullen aanpassen als deze niet gewenst zijn. Kwaad worden heeft geen zin en bereikt waarschijnlijk slechts dat we een actieve gebruiker verstommen. Dat willen we als redactie voorkomen.
Renekoenders 6 jul 2009 06:52 (UTC)

De redactie vraagt uw aandacht voor het volgende

De redactie heeft op de overlegpagina van gebruiker Samba-Boy een bericht van gebruiker IJB verwijderd omdat de Beeld en Geluidwiki door twee gebruikers (opnieuw!) wordt misbruikt om een internetruzie uit te vechten. Dit kunnen we hier niet tolereren. Het is nu de tweede keer dat dit gebeurt. Het is werkelijk onbegrijpelijk en zelfs bedroevend dat twee liefhebbers en voorstanders van de ontsluiting van kennis van de audiovisuele media zo omgaan met elkaar op een internetsite die juist daarvoor bedoeld is.
De volgende keer heeft een blokkering van een maand tot gevolg.

Wat betreft de foto's in de wiki:
De foto's die Beeld en Geluid op de wiki aan het plaatsen is komen uit onze fotocollectie. Beeld en Geluid is rechthebbende van deze foto's. De redactie heeft als taak deze foto's te ontsluiten en wel op een specifieke manier. Wijzigingen aan deze afbeeldingen zullen niet worden geaccepteerd. Het plaatsen van afbeeldingen door gebruikers zal nauwlettend in de gaten worden gehouden in verband met rechtenkwesties. Bij navraag van rechthebbenden over onterechte plaatsing van hun (beeld)materiaal zullen wij altijd verwijzen naar de gebruiker die verantwoordelijk is geweest voor het plaatsen.

Dit bericht zal op de overlegpagina's van beide betrokkenen worden geplaatst.
Renekoenders 10 nov 2009 07:30 (UTC)