Overleg gebruiker:Videzot

Uit B&G Wiki

Surprise show

- Hoi Videzot, ik heb even bij de overzichtspagina van de Surprise show de infoboxjes verwijderd. Alle trivia over de show kan gewoon in een algemene trivia pagina. Ik heb de tekstjes hier en daar wat aangepast. Ik denk dat het goed is om een paar voorbeelden van wensen te noemen bij de verschillende onderdelen. Dus wat voor wensen liet Henny in de studio in vervulling gaan? Wat voor wensen op locatie? --Bvspall 22 sep 2011 09:27 (CEST)

-- Hey Bvspall, Inderdaad wel handig ja, zet jij ze er dan in? hier wat voorbeelden:

In de studio - Een auto die wordt veranderd in een soort van kast waar o.a boeken in kunnen, of servies (Daar is volgens mij een afbeelding van te zien op die pagina) - Als iemand al zijn hele leven lang een bekende Nederlander wou zien trad diegene op in de studio speciaal voor diegene. -Iemand droomt ervan om samen met Sugar Lee hooper te zingen. -Een huwelijksaanzoek in de studio


Buiten de studio - -Wat tieners worden opgehaald met limousine om vervolgens The Backstreet boys te ontmoeten. - Familliereunie (Voor bijvoorbeeld bejaarde mensen die niet in staat zijn naar de studio te gaan. dan gebeurt het bij iemand thuis) -Als droom wilt iemand voor 1 keer Tamboermaitre zijn van zijn favoriete fanfare. -drie nonnen hebben als wens een training te mogen bijwonen van het voetbalteam PSV (uiteindelijk mogen ze zelf ook meedoen.)

Ik hoop dat dit genoeg informatie is. :)

Echt bedankt voor je steun! :)

--Videzot 22 sep 2011 19:48 (CEST)