Overzicht onderdelen: Surprise show

Uit B&G Wiki

Surprises (In de studio)

De show begint vaak met een door een kijker ingestuurde kleine wens. Dit is een wens die in de studio in vervulling kan worden gebracht. De persoon is aanwezig in het publiek en wordt door Henny aangesproken en geïntroduceerd. Hierna mag deze op het podium komen en kan de wens in vervulling gaan. Zo worden gasten verrast door een huwelijksaanzoek, of een privé-optreden van een zanger of zangeres. Soms zijn de verrassingen wat meer ludiek, zoals een auto die wordt veranderd in een boekenkast.

Henny belt naar iemand in het publiek
Het gesprek
Een wens die in vervulling gaat


Surprises (Op locatie)

Niet alle ingestuurde wensen kunnen in de studio worden uitgevoerd. De schrijver wordt dan door Henny opgezocht op locatie. Deze 'oplocatie-wensen' worden als een soort reportage verwerkt in het programma. Vaak gebeuren er grappige dingen in de filmpjes (die meestal door Henny worden veroorzaakt), maar ook krijgen we een hoop emoties te zien. Niet vreemd natuurlijk wanneer Henny een groepje tieners meeneemt om The Backstreet Boys te ontmoeten of wanneer hij een bejaarde vrouw herenigt met een dierbare. Natuurlijk zijn er ook hier wat meer ludieke wensen. Zo wil iemand een keertje Tamboermaitre zijn bij zijn favoriete fanfare of krijgen drie nonnen de kans om een training van PSV bij te wonen.

Henny bezoekt een school
Henny bezoekt een voetbalstadion
Henny op bezoek bij iemand thuis


Surprise (Reünies)


De grootste surprise wordt bewaard tot het eind van de uitzending en betreft vaak een reünie. Iemand uit het publiek mag naast Henny komen zitten en vertelt over zijn of haar verleden. Snel wordt duidelijk dat er iets in het verleden van deze persoon gebeurd is waardoor deze bepaalde vrienden of familieleden uit het oog is verloren. Uiteindelijk krijgen ze de verrassing van hun leven: Henny laat de familieleden of vrienden de studio binnenkomen. Direct na het emotionele weerzien zingt Henny de tune van het programma. Tijdens de aftiteling praat Henny nog even verder met de gasten.

Een familiereünie (1)
Een familiereünie (2)
Eind-tune

Terug naar productie