Trivia:Barend & Van Dorp

Uit B&G Wiki
  • Frits Wester praat over de impact van het praatprogramma op politiek Den Haag: "Als ik door de wandelgangen van het Binnenhof loop, word ik aangeklampt: "Nou, als jullie nog eens aan dit of dat onderwerp doen..." Dan denk ik: hoe klein kan een politicus zich maken! Als je Barend & Van Dorp overleeft, bén je iets op het Binnenhof. Ga je er nat, kapot, dan heb je het verpest in Den Haag".
    (bron: Broadcast Magazine 7-02-2003)
  • Kamerlid Agnes Kant vertelt hoe het is om een gast te zijn in het programma: "Als je authentiek bent, heb je daar niets te vrezen. Wel als je een dubbele agenda hebt, maar dan heb je sowieso een probleem. Je moet er gewoon geen boodschap willen uitdragen. Als je je zoiets voorneemt, kom je bedrogen uit. Je moet voorál niets kwijt willen".
    (bron: Broadcast Magazine 7-02-2003)
  • Frits Barend over het verschuiven van het programma naar 11 uur: "Half elf was een begrip in Nederland. Gelukkig deert het ons niet en dat valt me mee. We hebben qua kijkcijfers nu een slechte leader, maar we scoren goed. Het voordeel is dat we nu zelf NOVA nog even kunnen zien".
    (bron: Broadcast Magazine 12-11-2004)
  • De tune van dit programma is 'Saturday night and Sunday morning' van Phil Collins.


Terug naar productie