Trivia: Game time

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 • Presentatrice Stella Gommans over een bijzonder telefoongesprek: "een jongen belde me om mee te doen aan een spel en vroeg me: "Ben je geil?" Voordat ik hem af kon blaffen, vroeg ik eerst of ik het wel goed verstaan had, en ja hoor! Toen ik zei: "Ik geloof dat je het verkeerde 06-nummer hebt gebeld", was hij al weggedrukt. Het verbaast me eigenlijk dat het niet vaker gebeurt."
  (bron: Veronica Magazine nummer 49, 1997)
 • Presentatrice Stella Gommans over haar grootste flater: "Ik ben een keer zo in de lach geschoten, dat ik er niet meer uitkwam, dat heeft echt een paar minuten geduurd. Ik wist dat ik het daarna uit moest leggen aan de kijkers, maar dat kon niet omdat het een intern grapje was. Ik lach in een deuk omdat iemand "Toet-toet" in mijn oor riep, leg dat maar eens uit"
  (bron: Veronica Magazine nummer 49, 1997)
 • Ook presentatrice Judith Ansems heeft een grappige anekdote: "Mijn grootste blunder is gelukkig neit uitgezonden! Ik was veel te laat - de leader was al begonnen- toen ik zag dat in alle commotie mijn bloes opengesprongen was. Ik stond er dus in mijn bh! Maar omdat ze niet verwachtten dat ik het zou hale, waren er clips ingezet"
  (bron: Veronica Magazine nummer 49, 1997)
 • Djoeska Dubbelt over haar blunder in Game time: "Ik stond een keer gezellig te kletsen en gekke bekken te trekken naar Stella terwijl ik allang in beeld was."
  (bron: Veronica Magazine nummer 49, 1997)

Terug naar productie