Krassen: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 19: Regel 19:
 
===Beschrijving===
 
===Beschrijving===
  
Documentaire over tieners op de jeugdafdeling Laanzicht van psychiatrisch centrum Bloemendaalin Den Haag. Er wordt met de jongeren en ouders gesproken over de reden van de opname, hun behandeling, hun dagelijks leven en hun toekomstplannen. Daarnaast bevat de documentaire een aantal therapiesessies van jongeren met medewerkers van Laanzicht.  De jongeren die zijn gesproken kregen verschillende diagnoses, waaronder een psychose en anorexia nervosa.
+
Documentaire over tieners op de jeugdafdeling Laanzicht van psychiatrisch centrum Bloemendaal in Den Haag. Er wordt met de jongeren en ouders gesproken over de reden van de opname, hun behandeling, hun dagelijks leven en hun toekomstplannen. Daarnaast bevat de documentaire een aantal therapiesessies van jongeren met medewerkers van Laanzicht.  De jongeren die zijn gesproken kregen verschillende diagnoses, waaronder een psychose en anorexia nervosa. In 2003 kwam er een gevolg, genaamd [[Nooit meer krassen]].
  
 
===Makers===
 
===Makers===

Huidige versie van 2 nov 2018 om 10:34

Periode1992
Beschikbaar in archiefBeeld en geluid
GenreDocumentaire
Decennia1990-1999
Lengte50'
MediumTelevisieBeschrijving

Documentaire over tieners op de jeugdafdeling Laanzicht van psychiatrisch centrum Bloemendaal in Den Haag. Er wordt met de jongeren en ouders gesproken over de reden van de opname, hun behandeling, hun dagelijks leven en hun toekomstplannen. Daarnaast bevat de documentaire een aantal therapiesessies van jongeren met medewerkers van Laanzicht. De jongeren die zijn gesproken kregen verschillende diagnoses, waaronder een psychose en anorexia nervosa. In 2003 kwam er een gevolg, genaamd Nooit meer krassen.

Makers

Regie Ireen van Ditshuyzen Eindredactie Ireen van Ditshuyzen Productie Carline Harthoorn