Maik de Boer

Uit B&G Wiki
Versie door Kimenaig (overleg | bijdragen) op 22 nov 2017 om 11:43
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Maik de Boer; foto: Edwin Janssen

NaamMaik de Boer
GeborenAmsterdam, 14 december 1960
Functiesstylist, presentator
Bekend vanKoffietijd!, Life & Cooking, LookingGood
Periode actief1992-heden
Werkt samen metNico Knapper, Coco de Meyere, Carlo Boszhard, Irene Moors, Mariska Hulscher
TriviaTrivia
Externe infoEigen website

Maik de Boer in de media
Oeuvre Maik de Boer

Maik de Boer werkt tien jaar in de hotelindustrie, waarvan de laatste vijf jaar als guest relation manager in New York. Ondanks een nachtelijke bijbaan als gogo-dancer levert dit werk niet genoeg voldoening op en besluit hij terug te keren naar Nederland en iets te doen met zijn liefde voor mode.

Tijdens zijn loopbaan in de hotellerie biedt Nico Knapper hem de kans om een jaar stage te lopen bij Oppassen!!!. Daarna volgt een moeizame periode waarna De Boer uiteindelijk overweegt om geen stylist te zijn en weer bij hotels te solliciteren. Hij krijgt echter het aanbod om als assistent styling het laatste seizoen van Zeg 'ns AAA te doen.

Vervolgens werkt Maik de Boer mee aan diverse programma’s waaronder Koffietijd! en de 5 uur show. Bekende Nederlanders weten hem steeds meer te vinden. Hij neemt het stokje van Coco de Meyere over als stylist van Astrid Joosten. Verder werkt De Boer als stylist met onder andere Tineke Verburg, Jack Spijkerman en Anita Witzier.

Door zijn medewerking aan Life & Cooking en LookingGood is Maik de Boer zelf een bekende Nederlander geworden en wordt hij steeds meer voor allerlei programma’s gevraagd. Zo schuift hij af en toe aan als lifestyle deskundige bij RTL Boulevard.