Oeverloos: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{ Infobox Productie | periode = 1997 | archief_link = Niet beschikbaar | makers = Makers | achtergrond_info = | genre = [[:Category:praatprogramma|praatpr...')
 
 
(2 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 14: Regel 14:
 
=== Beschrijving ===
 
=== Beschrijving ===
  
Talkshow waarin [[Bart de Graaff]] vanaf een bootje op de Vecht drie BN-ers aan een vraaggesprek onderwerpt. Vast onderdeel van het programma is een reportage waarin Bart laat zien hoe BN-ers op vakantie gaan. Hij helpt ze bij het inpakken van de koffers en brengt ze naar schiphol of haalt ze juist op.
+
Talkshow waarin [[Bart de Graaff]] vanaf een bootje op de Vecht drie BN-ers aan een vraaggesprek onderwerpt. Vast onderdeel van het programma is een reportage waarin Bart laat zien hoe BN-ers op vakantie gaan. Hij helpt ze bij het inpakken van de koffers en brengt ze naar schiphol of haalt ze juist op. Zo zien we [[Emile Ratelband]] vertrekken naar Engeland, [[Gert Berg]] afreizen per jeep naar Zuid-Frankrijk en [[Berdien Stenberg]] op een fluitkamp in Drenthe.
  
 
=== Makers ===
 
=== Makers ===
  
Presentatie [[Bart de Graaf]]
+
Presentatie [[Bart de Graaff]]
  
 
[[Veronica (HMG)]]
 
[[Veronica (HMG)]]

Huidige versie van 25 aug 2010 om 07:33

Periode1997
Beschikbaar in archiefNiet beschikbaar
Genrepraatprogramma
Decennia1990-1999
Lengte35'00"
Mediumtelevisie


Beschrijving

Talkshow waarin Bart de Graaff vanaf een bootje op de Vecht drie BN-ers aan een vraaggesprek onderwerpt. Vast onderdeel van het programma is een reportage waarin Bart laat zien hoe BN-ers op vakantie gaan. Hij helpt ze bij het inpakken van de koffers en brengt ze naar schiphol of haalt ze juist op. Zo zien we Emile Ratelband vertrekken naar Engeland, Gert Berg afreizen per jeep naar Zuid-Frankrijk en Berdien Stenberg op een fluitkamp in Drenthe.

Makers

Presentatie Bart de Graaff

Veronica (HMG)