Overleg:Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit B&G Wiki
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
 
(4 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Notitie aan redactie: [[Gebruiker:Erik-v-w|Erik-v-w]] beweert dat RTL geen uitspraken mag doen over series of films die zij zelf uitzenden en mogelijk ook zelf produceren en tracht hierop pagina's te wijzigen. Mocht de opmerking van deze gebruiker onterecht zijn dan is hij of zij pagina's aan het vandaliseren. Oordeel van redactie? --[[Gebruiker:User00|User00]] ([[Overleg gebruiker:User00|overleg]]) 27 jan 2015 16:28 (CET)
Notitie aan redactie: [[Gebruiker:Erik-v-w|Erik-v-w]] beweert dat RTL geen uitspraken kan of mag doen over series of films die zij zelf uitzenden en mogelijk ook zelf produceren en tracht hierop pagina's te wijzigen. Mocht de opmerking van deze gebruiker onterecht zijn dan is hij of zij mogelijk pagina's aan het vandaliseren. Oordeel van redactie?
 
Zie ook [[Overleg gebruiker:Erik-v-w]]. --[[Gebruiker:User00|User00]] ([[Overleg gebruiker:User00|overleg]]) 27 jan 2015 16:28 (CET)
 
 
Vraag aan redactie: De laatste tijd registreren steeds meer gebruikers zich onder namen van productie-medewerkers. Ik noem namen als [[Erik van Wegen]], [[Walter Koning]] en meer recentelijk [[Rick Pols]]. Mijn vraag: in het geval dat deze gebruikers niet deze medewerkers blijken te zijn, mogen zij deze namen dan gebruiken? --[[Gebruiker:User00|User00]] ([[Overleg gebruiker:User00|overleg]]) 6 feb 2015 11:38 (CET)

Huidige versie van 6 feb 2015 om 10:38

Notitie aan redactie: Erik-v-w beweert dat RTL geen uitspraken kan of mag doen over series of films die zij zelf uitzenden en mogelijk ook zelf produceren en tracht hierop pagina's te wijzigen. Mocht de opmerking van deze gebruiker onterecht zijn dan is hij of zij mogelijk pagina's aan het vandaliseren. Oordeel van redactie?

Zie ook Overleg gebruiker:Erik-v-w. --User00 (overleg) 27 jan 2015 16:28 (CET)


Vraag aan redactie: De laatste tijd registreren steeds meer gebruikers zich onder namen van productie-medewerkers. Ik noem namen als Erik van Wegen, Walter Koning en meer recentelijk Rick Pols. Mijn vraag: in het geval dat deze gebruikers niet deze medewerkers blijken te zijn, mogen zij deze namen dan gebruiken? --User00 (overleg) 6 feb 2015 11:38 (CET)