Overleg: Oeuvre van Bram van der Vlugt: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Vraagje: de aflevering van Bassie en Adriaan met Bram van der Vlugt staat (voor zover ik weet) niet in het systeem van Beeld en Geluid. Was deze voor een commer...')
 
 
Regel 1: Regel 1:
Vraagje: de aflevering van [[Bassie en Adriaan]] met Bram van der Vlugt staat (voor zover ik weet) niet in het systeem van Beeld en Geluid. Was deze voor een commerciële zender? Ik kan alleen de uitzending uit 1986 (''[[Wie komt er alle jaren?]]'') vinden, die trouwens alleen op titel te vinden is en niet op de sleutelwoorden '''bassie en adriaan sinterklaas'''. --[[Gebruiker:User00|User00]] ([[Overleg gebruiker:User00|overleg]]) 8 feb 2015 14:05 (CET)
+
Vraagje: de aflevering van ''[[Bassie en Adriaan]]'' met Bram van der Vlugt staat (voor zover ik weet) niet in het systeem van Beeld en Geluid. Was deze voor een commerciële zender? Ik kan alleen de uitzending uit 1986 (''[[Wie komt er alle jaren?]]'') vinden, die trouwens alleen op titel te vinden is en niet op de sleutelwoorden '''bassie en adriaan sinterklaas'''. --[[Gebruiker:User00|User00]] ([[Overleg gebruiker:User00|overleg]]) 8 feb 2015 14:05 (CET)

Huidige versie van 8 feb 2015 om 13:05

Vraagje: de aflevering van Bassie en Adriaan met Bram van der Vlugt staat (voor zover ik weet) niet in het systeem van Beeld en Geluid. Was deze voor een commerciële zender? Ik kan alleen de uitzending uit 1986 (Wie komt er alle jaren?) vinden, die trouwens alleen op titel te vinden is en niet op de sleutelwoorden bassie en adriaan sinterklaas. --User00 (overleg) 8 feb 2015 14:05 (CET)