Overleg bestand:Foto gewenst.png: verschil tussen versies

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met '===Onnodige foto=== Als er een foto is wordt deze geplaatst, is er geen foto, dan is er geen foto. Dan hoeft daar niet deze foto voor in de plaats te komen, dat is gew...')
 
(Onnodige foto)
 
Regel 1: Regel 1:
 
===Onnodige foto===
 
===Onnodige foto===
Als er een foto is wordt deze geplaatst, is er geen foto, dan is er geen foto. Dan hoeft daar niet deze foto voor in de plaats te komen, dat is gewoon nutteloos. Als er geen foto staat bij iets of iemand betekent dat automatisch wel dat er een foto benodigd is, daar is deze foto NIET voor nodig.
+
Als er een foto is wordt deze geplaatst, is er geen foto, dan is er geen foto. Dan hoeft daar niet deze foto voor in de plaats te komen, dat is gewoon nutteloos. Als er geen foto staat bij iets of iemand betekent dat automatisch wel dat er een foto benodigd is, daar is deze foto NIET voor nodig. [[Gebruiker:Samba-boy|Samba-boy]] 27 jun 2009 10:22 (UTC)

Huidige versie van 27 jun 2009 om 10:22

Onnodige foto

Als er een foto is wordt deze geplaatst, is er geen foto, dan is er geen foto. Dan hoeft daar niet deze foto voor in de plaats te komen, dat is gewoon nutteloos. Als er geen foto staat bij iets of iemand betekent dat automatisch wel dat er een foto benodigd is, daar is deze foto NIET voor nodig. Samba-boy 27 jun 2009 10:22 (UTC)