Susanne Dijksterhuis

Uit B&G Wiki
Versie door Renekoenders (overleg | bijdragen) op 25 okt 2012 om 10:42
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
PersoonPlaceholder.png

NaamSusanne Dijksterhuis
GeborenRotterdam, 18 juli 1984
FunctiesPresentator
Bekend vanMediazine
Periode actief2010 - heden
Werkt samen metBas Muijs

Susanne Dijksterhuis in de media
Oeuvre van Susanne Dijksterhuis

Susanne is geboren op 18 juli 1984 te Rotterdam en groeit op in Hellevoetsluis aan het water. Het reizen en zeilen is haar met de paplepel ingegoten en op haar 13e zeilt ze een jaar met haar ouders de wereld rond. Vanuit Nederland naar de Caribbean zeilt ze langs bijna alle eilanden tussen Venezuela en Puerto Rico. Ze doet de tweede klas van de Havo aan boord en weet dan zeker dat dit is wat ze de rest van haar leven wil doen; zo veel mogelijk van de wereld zien.

Met het Havo diploma en 5 jaar Jeugd Theater School Hofplein als achtergrond, verhuist ze op haar 16de naar Breda om te studeren aan de NHTV. Susanne rondt op haar 20ste de HBO Studie Tourism Management af met de titel BA Business Administration. Tijdens het afstudeerjaar speelt Susanne de rol van Evelien Keizer in Onderweg naar morgen.

Na de studie verhuist Susanne naar de stad Valencia in Spanje, waar ze ruim twee jaar woont en werkt als model (oa. Elite Modellook Espana), presentatrice en is ze het gezicht van het grote zeilevenement de America’s Cup. Na Valencia werkt Susanne nog ruim een half jaar in Antigua, Caribbean. Nu is ze terug in Nederland en is Amsterdam haar nieuwe thuis.

Na een leuke aflevering voor BNN (Dennis vs Valerio) wil ze nog maar één ding; presenteren. Wanneer ze de oproep van Wannahaves tegenkomt, maakt ze zelf een filmpje als auditie. Susanne reist als gezicht van Wannahaves de hele wereld rond.

Inmiddels presenteert Susanne samen met Bas Muijs het programma Mediazine, op RTL4 en RTL7.