Trivia: Mariska (praatprogramma): verschil tussen versies

Uit B&G Wiki
(Nieuwe pagina aangemaakt met '*Volgens uitvoerend producent Karin de Groot gaat de redactie van het programma uiterst integer te werk: "Voordat we mensen uitnodigen in de studio, heeft MAriska ...')
 
Regel 1: Regel 1:
*Volgens uitvoerend producent [[Karin de Groot]] gaat de redactie van het programma uiterst integer te werk: "Voordat we mensen uitnodigen in de studio, heeft MAriska zelf met een redactielid een bezoek gebracht aan de mogelijke gasten. Na uitvoerige gesprekken is het vervolgens aan hen om wel of niet aan het programma mee te werken". <br> (bron: ''Veronica Magazine'' nummer 3 1996)
+
*Volgens uitvoerend producent [[Karin de Groot]] gaat de redactie van het programma uiterst integer te werk: "Voordat we mensen uitnodigen in de studio, heeft [[Mariska Hulscher|Mariska]] zelf met een redactielid een bezoek gebracht aan de mogelijke gasten. Na uitvoerige gesprekken is het vervolgens aan hen om wel of niet aan het programma mee te werken". <br> (bron: ''Veronica Magazine'' nummer 3 1996)

Versie van 10 aug 2010 09:12

  • Volgens uitvoerend producent Karin de Groot gaat de redactie van het programma uiterst integer te werk: "Voordat we mensen uitnodigen in de studio, heeft Mariska zelf met een redactielid een bezoek gebracht aan de mogelijke gasten. Na uitvoerige gesprekken is het vervolgens aan hen om wel of niet aan het programma mee te werken".
    (bron: Veronica Magazine nummer 3 1996)