Bonnie Nottroth

Uit B&G Wiki
Boncolor.jpg

NaamBonnie Nottroth
GeborenRotterdam, 12 februari 1992
Functies Vlogger, YouTuber
Bekend vanYouTube, Boncolor, Beeld en Geluid vlogs
Periode actief2015 - heden
Externe infoLink naar Boncolor Link naar Beeld en Geluid vlogs


Frisse Youtuber uit het middensegment.

YouTube

Bonnie Nottroth is een YouTuber, vooral bekend van het in 2015 gestarte YouTube-kanaal Boncolor, waarop ze vlogt over haar leven. Eind 2016 heeft ze ruim 15.000 volgers, in 2017 ruim 23.000. Haar video's zijn in 2017 meer dan 8 miljoen keer bekeken. Haar vlogs gaan over uiteenlopende onderwerpen. Festivals, (vega) eten, reizen en outfits, maar ook over heel gewone zaken als boodschappen doen of een bezoek aan haar ouders wordt gevlogd. Ze vlogt over kringloopwinkels in Kringloopkwartier en test badproducten in Bon baddert. De vlogs behalen gemiddeld zo'n 10.000 views.

Achtergrond

Nottroth is afgestudeerd aan de pabo. Ze vlogt over haar leven op haar YouTubekanaal Boncolor. Ze geeft filmlessen aan kinderen, werkt als freelance filmer en editor voor bedrijven en geeft presentaties over vloggen. Ze woont in Rotterdam. Ze is opgegroeid met film en video; haar vader filmde voor zijn werk en Nottroth mocht vaak mee om mensen te interviewen.

Opdrachtgevers

Nottroth werkt samen met bedrijven zoals HEMA, NS, Ministerie van OCW. Ook was ze in 2016-2017 vlogger voor het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het kanaal Beeld en Geluid Vlogs in het kader van de tentoonstelling 'Let's YouTube'. Vanaf oktober 2017 maakt zij vlogs voor Bibliotheek Rotterdam.