Carlo van der Put

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Carlo van der Put

NaamCarlo van der Put
Geboren,
FunctiesMusicus
Bekend vanMusical publiek
Periode actief

Carlo van der Put in de media
Oeuvre Carlo van der Put

Carlo van der Put volgt de opleiding Piano Lichte Muziek aan het Rotterdams Conservatorium bij Cees Slinger, Jos van Kleef, Rob van der Linden en Rob van Kreeveld. Bij zijn afstuderen in 1990 ontvangt hij tevens een aantekening voor begeleiden.

Hij speelt in vele theaterprodukties zoals Publiek, Happy End, Cats, Les Miserables, The Phantom of the Opera, Carmen, Willeke, Miss Saigon, Chicago, There’s No Business like Show Business, Telkens weer het dorp en Dobbe,Dobbe,Dobbe.

Hij verleent zijn medewerking aan talloze optredens in binnen- en buitenland, waaronder Musicals in Ahoy, Heineken Night Live, Musical Awards, en speelt de laatste jaren o.a. met The New Symphonics, Cor Bakker Orkest en het Metropole Orkest (o.a. met Terry Bozzio en Steve Vai). Hij is een veelgevraagde pianist voor het begeleiden van workshops, masterclasses, audities en repetitieperioden, voor zowel alle grote Nederlandse theaterproducenten als voor buitenlandse producenten die in Nederland audities afnemen.

Hij is al ruim 20 jaar als repetitor en docent werkzaam op Codarts Hogeschool voor de kunsten op de MuziektheaterAcademie. Als Musical Director en/of Dirigent is hij ondermeer werkzaam voor Cats, Miss Saigon, Carmen, There’s No Business like Show Business en Grace.