Kebab TV live

Uit B&G Wiki
Periode2007
Beschikbaar in archiefBeeld en Geluid
GenreAmusement
Decennia2000-2009
Lengte50’ per aflevering
Mediumtelevisie


Beschrijving

Kebab TV Live is een live amusementsprogramma, ’s avonds opgenomen in en voor de kebabzaak Masada op de boulevard in Scheveningen.

De makers laten bewust merken dat het programma live is. De kijker is getuige van het instellen van microfoons en camera. Zo begint de eerste aflevering met beelden van de boulevard in Scheveningen terwijl te horen is hoe presentator Sander Latinga zijn microfoon instelt. Na een paar minuten begint het programma dan 'echt' en is de leader te zien.

Het programma heeft een aantal vaste onderdelen, zoals gesprekken met omstanders over een (thema van de week, gesprekken met tafelgasten aan de hand diverse tijdschriften, interviews met en optredens door diverse comeback-artiesten. Ook is er wekelijks 'Kebabe', meisjes worden gefotografeerd met een broodje kebab voor de Kebabe-kalender. - De 'Döner date': hierin begeleidt Sander Latinga vrijgezellen die een date kunnen verdienen met een lapdanseres als hun hartslag de hoogste is van alle vrijgezellen die de lapdance krijgen. En tot slot wordt in de 'Hasselhoff': actie van Kebab TV geprobeerd om acteur David Hasselhoff voor een uitzending te strikken.

Het programma heeft bekende Nederlanders te gast. In de eerste aflevering, met het thema ‘missen’, zijn onder andere Yolanthe Cabau van Kasbergen en Koert-Jan de Bruijn te gast..

Makers

Presentatie en interviews Sophie Hilbrand en Sander Latinga

Uitvoerend Producent Rinkel Film en TV Productions

BNN