Overleg gebruiker:Fred van Mourik

Uit Beeld en Geluid Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Voor archivering graag overname van BCN banden met voorbeelden van colorcycle animaties: 31/5166, 31/4544 en 91/9626

Beste Fred,
Welkom op de Beeld en Geluidwiki. Hartelijk dank voor de toegevoegde informatie. Jouw biografie heb ik naar de pagina Fred van Mourik verplaatst. De overlegpagina is bedoeld om communicatie achter te laten, zoals we nu doen. Wat bedoel je precies met bovenstaande opmerking? Heb jij nog materiaal wat je in het archief van Beeld en Geluid wilt laten opnemen?
Renekoenders 20 okt 2009 11:58 (UTC)


Hallo Rene - bedankt voor je reactie. Bovenstaande banden wil ik inderdaad aanbied voor archief als hier belangstelling voor is. Verder werk ik niet meer samen met Willem van den Berg en Martin Roodnat. Kan ik dit zelf veranderen?

Natuurlijk kun je dit zelf veranderen. De "werkt samen met" regel in de infobox is niet bedoeld om aan te duiden met wie iemand NU werkt, maar om personen te vermelden met wie de persoon heeft samengewerkt. Dit kunnen mensen zijn met wie lang is samengewerkt of met wie je in verband wordt gebracht door het grote publiek.
Renekoenders 20 okt 2009 14:22 (UTC)

Hallo Rene - toch nog wat vragen. ik weet niet meer hoe ik bij de tekst kan komen... Ik wil nog wat tekst veranderen en evt wat plaatjes toevoegen Kan ik je evt bellen? Kan ik die banden bij jullie kwijt of andere instantie kwijt?

Hallo Fred, Via deze link kom je bij de tekst: Fred van Mourik . Nadat je bent ingelogd (via de link rechts bovenin het scherm kun je dat doen) zie je onderaan de pagina de knop "bewerken". Door hierop te klikken kom je in het bewerkingsscherm van de pagina en kun je aanpassingen doen. Vergeet niet vervolgens op "pagina opslaan" te klikken.
Je kunt de redactie mailen via redactie at beeldengeluid punt nl.
De banden kun je aan Beeld en Geluid aanbieden via aangeboden at beeldengeluid punt nl
Renekoenders 21 okt 2009 11:05 (UTC)