Thedo Keizer

Uit B&G Wiki
Thedo Keizer

NaamThedo Keizer
Geboren, 6 juli 1961
FunctiesTekstschrijver, eindredacteur, producent,
Bekend vanTROS Aktua in bedrijf, Willem Wever, BeursLife
Periode actief1990-heden
Werkt samen metTineke Verburg
Externe infowebsite

Thedo Keizer in de media
Oeuvre van Thedo Keizer

Thedo Keizer wordt in 1990 als tekstschrijver bij het TROS-programma TROS Aktua in bedrijf aangenomen. Later wordt hij samensteller en eindredacteur van dat programma. Behalve van TROS Aktua in bedrijf is Thedo eindredacteur van programma's als World Trade Show, Licht op groen, Goeie zaken, BV2 en Lunch TV. Als uitvoerend producent is hij onder meer verbonden aan Pluk de dag.

In 2002 en 2003 werkt Thedo als eindredacteur infotainment bij de NCRV, verantwoordelijk voor programmaseries als Willem Wever en De mensen van....

In 2004 blaast hij samen met Tineke Verburg de oude bedrijfs-formule nieuw leven in met het RTL5-programma Nederland in bedrijf. Dit programma wordt in 2007 opgevolgd door Vakwerk NL. Tussendoor zet Thedo het programma BeursLife voor RTL4 en RTL7 op. In 2009 schrijft Thedo de studioteksten voor het programma Sprookjesboomfeest (TROS/Efteling). Van dat programma is hij ook eindredacteur. Daarna werkt Thedo enige jaren als journalist-tekstschrijver-filmmaker bij Keijzer Communicatie in Apeldoorn. Sinds 2013 is hij zelfstandig tekstschrijver/filmmaker/producent.